Antti Kurvinen

Antin tukija: Seija Pihlajaviita, Kauhajoki

Jaa tämä ystävällesi

Ruokamaakuntien puolustaja


Etelä-Pohjanmaata kutsutaan usein ansaitusti Ruokamaakunnaksi. Myös naapurimaakunnissa Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla on vahva alkutuotanto ja useita merkittäviä elintarvikealan yrityksiä. Antti on tehnyt kotimaisen elintarviketuotannon, -omavaraisuuden ja viennin eteen tinkimätöntä työtä.


Vastuulliseen kotimaiseen alku- ja elintarviketuotantoon kuuluvat mm. elintarviketurvallisuus, eläinten hyvinvointi, toimenpiteet hiilijalanjäljen ja ilmastovaikutusten pienentämiseksi sekä luonnon monimuotoisuuden tukemiseksi. Liha on tärkeä osa monipuolista ravitsemusta ja kotieläintuotannon hiilijalanjälki on Suomessa huomattavasti pienempi verrattuna kansainvälisiin keskiarvoihin. Pohjoisen sijaintimme vuoksi Suomi soveltuu erittäin hyvin naudanlihan- ja maidontuotantoon, koska olosuhteemme ovat oivalliset nurmien kasvulle.   Näitäkin Antti on päätöksillään ja kannanotoillaan tukenut.


Antti ansaitsee paikan eduskunnassa, jotta voi jatkaa arvokasta työtään politiikan ytimessä vastuullisen kotimaisen elintarviketuotannon puolesta.

Seija Pihlajaviita
maa- ja metsätaloustieteiden maisteri
mikrobiologi
laatujohtaja

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi