Antti Kurvinen

Päivän tukija: Annukka Hautamäki, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"annukkaVirallinen\"

\”Antti on ihminen, johon minä luotan. Hänellä on erittäin vahva ja vakuuttava kokonaisnäkemys asioista, jotka vaikuttavat meidän jokapäiväiseen arkeemme. On täysin fakta, että 28-vuotiaan juristin näkemys päivähoitopalveluista ei ole yhtä konkreettinen kuin 40-vuotiaalla kahden lapsen äidillä, joka on vieläpä puuhannut paikkakunnalleen palvelusetelipäiväkodin. Silloin Antti on valmis kuuntelemaan ja keskustelemaan. Vaihtamaan ajatuksia.

Mielestäni Antin vahvuus on monipuolisuus. Hän ei edusta yhtä tiettyä tahoa tai ihmisryhmää, hän ei aja yhden asian tavoitteita. Antin tekemisen taustalla on selkeä iso kuva siitä, miten ja mitä asioita hoidetaan. Minusta alueemme tarvitsee juuri nyt erityisen vahvan edunvalvojan sinne, missä päätöksiä valmistellaan ja missä niitä tehdään. Meillä täytyy olla ihminen, johon voimme luottaa niin, että alueellamme on myös valoisa tulevaisuus.

Lisäksi uskon, että Antista löytyy uudenlaista potentiaalia kehittämään koko valtakuntamme politiikkaa tässä murrosvaiheessa, jossa Suomi nyt elää. Ja niin, kun kaikkia asioita ei voi vain Itte teherä niin että hyvä tulis, yhteiset isot asiat tarvitsevat yhteistyötä. Minusta Antilla on jo nyt erittäin hyvät verkostot ja erityisen hyvät yhdessä tekemisen taidot.\”

– Annukka on kahden lapsen äiti sekä kauhavalainen yrittäjä ja viestinnän ammattilainen. Sekä työ- että vapaa-aika kuluu oman alueen kehittämistoimissa.

Jaa tämä ystävällesi