Antti Kurvinen

Antin tukija: Sanna Kivilahti, Lapua

Jaa tämä ystävällesi

Antti on vakaa, luotettava ja asiantunteva!

Olen tuntenut Antin siitä alkaen, kun hänet valittiin Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaksi. Olen aina arvostanut Antissa hänen suoraselkäisyyttään, aitoa halua vaikuttaa yhteiskunnassa ja vahvaa kiinnostusta yhteiskunnan asioita kohtaan. Antti on niitä ihmisiä, jotka eivät katsele toisaalle, jos jokin asia vaatii hoitamista. Hän on politiikassa mukana siksi, koska hän haluaa aidosti rakentaa hyvää yhteiskuntaa, joka tarjoaa kaikille mahdollisuuksia ja huolehtii heikommista.

Antti on toiminut kahdessa eri ministeritehtävässä ja hoitanut ne hyvin. Hänellä on monipuoliset yhteistyöverkostot sekä lainsäätäjälle juuri passeli koulutus. Ihmisenä Antti on helposti lähestyttävä, ystävällinen ja huumorintajuinen. Se Antti, jonka olen tuntenut 15 vuotta, on aina voinut kohdata kaikki ihmiset omana itsenään – ja se yksi hänen vahvuuksistaan!

Kuluneelle kaudelle on mahtunut paljon vaikeita asioita. Mieleemme jäävät ikuisesti koronaepidemia, Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja sotatilanne, joilla on ollut suuret vaikutukset ihmisten elämiin, talouteen ja yhteiskuntaan. Jälkimmäisen osalta tilanne on edelleen vaikea. Antti on tämän kaiken keskellä osoittanut, että hän pärjää vaikeissakin tilanteissa ja osaa tehdä ratkaisuja tämän hetken tilanteen vaatimalla tavalla ja samalla katsoen vaikean tilanteen yli tulevaisuuteen!

Antti on luotettava, vakaa, kokenut ja asiantunteva – juuri oikea henkilö päättämään yhteisistä asioistamme tulevaisuudessakin!

Äänestä Anttia numerolla 66!

Sanna Kivilahti

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi