Antti Kurvinen

Antin tukija: Jaakko Niemistö, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Antti ETEENPÄIN!

Sunnuntaina ratkaistaan onko meillä edelleen oma, hyvä, osaamisensa näyttänyt ja kahden ministerin pesteillä laajan kokemuksen hankkinut keskustalainen kansanedustaja.

Kun Antti siirtyi vuosi sitten kulttuuriministerin paikalta maa- ja metsätalousministeriksi moni epäili hänen osaamistaan kyseisen ministeriviran hoitamiseen. Antti on osoittanut nuo epäilyt vääriksi, hänellä on erityisen hyvä kyky omaksua ja oppia uusia asioita nopeasti.

Tuosta asioiden omaksumisesta ovat hyvinä esimerkkeinä suorissa TV-lähetysten keskusteluissa esiintymiset, Antti ei ole kertaakaan jäänyt altavastaajaksi. Toinen tärkeä asia on se, että Antti on ministerinä nostanut esille maaseudulle sekä maa- ja metsätaloudelle tärkeitä asioita.

Tiedän, että ilman Anttia esimerkiksi luonnonsuojelulain uudistus olisi ollut meidän maa- ja metsätalouden harjoittamiselle paljon epävarmempi.

Käydään kaikki äänestämässä ja varmistetaan Antille edustajan paikka, jolta Antti voi jatkaa hyvää ja tuloksellista vaikuttamistaan meille tärkeisiin asioihin.

Jaakko Niemistö 

Metsäasiantuntija, eläkkeellä

Kauhavan kunnallisjärjestön puheenjohtaja

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi