Antti Kurvinen

Antin tukija: Antti ja Juhani Herrala, Isojoki

Jaa tämä ystävällesi

Äänestetään Antti eduskuntaan jatkokaudelle 2023-2027!


Olemme seuranneet Antin poliittista uraa ja kehitystä vuodesta 2009 saakka. Matkan varrella olemme huomanneet sen, että hän on suoraselkäinen ja aikaansaava poliitikko. Pidämme Antissa siitä, että hän on perusasioiden äärellä.

Kaikkialla Suomessa pitäisi olla mahdollisuus asua, elää ja heidän peruspalvelut olisi turvattava. Tämän puolesta Antti on tehnyt töitä jo kahdella edeltävällä vaalikaudella. Tällä vaalikaudella Antti on saanut paljon vastuuta. Hän sai vastuulleen ensin tiede- ja kulttuuriministerin salkun sekä nyt loppukaudella maa- ja metsätalousministerin salkun.

Maatalousministerin salkku on ollut haastava hoidettava. Eri toten siitä syystä, että muilla hallituskumppaneilla ei ollut halua Suomessa maataloutta ja maaseutua pitää voimissaan. Suomen maatalous on ennenäkemättömässä kriisissä.  Antti on tehnyt paljon töitä maatalouden kannattavuuskriisin eteen ja vaikuttanut paljon myös EU-tasolla siihen, että mm. maatalouden tuet saadaan maksettua tuottajille.

Antin johdolla saatiin myös muutoksia elintarvikemarkkinalakiin tällä vaalikaudella. Kauppa on kuitenkin saatava kuriin ja ruokamarkkinaa on tehtävä oikeudenmukaisemmaksi tuottajia kohtaan. Tämä asia on kohtalon kysymys suomalaiselle maanviljelylle. Antti on luvannut töitä meidän eteen tehdä, mikäli valituksi tulee.

Meidän mielestämme Antti on kokenut poliittinen vaikuttaja. Antilla on tietoa ja osaamista ja hän tarttuu asioihin ja vie niitä eteenpäin. Hän omaa hyvä ulosannin ja siihen lisättynä Antin ammatillinen tausta sekä hänen tieto ja taito, hän olisi mielestämme paras Pohjanmaan puolesta puhuja tulevassa eduskunnassa.
Äänestetään Antti eduskuntaan jatkokaudelle 2023-2027!

Antti Herrala
Maanviljelijä

Juhani Herrala
Vanha isäntä

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi