Antti Kurvinen

Timo Mäkinen Kurvisen nimikkoyrittäjäksi

Jaa tämä ystävällesi

\"KurvinenFinlandiatalolla\"

Suomen Yrittäjät on aloittanut uuden käytännön tiedon jakamiseksi kansanedustajille. Kaikille 200 kansanedustajalle on valittu kunkin omasta vaalipiiristä henkilö, joka auttaa, kun edustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.

Ruoanvalmistuksen ammattilainen Timo Mäkinen Ylihärmästä on kansanedustaja Antti Kurvisen nimikkoyrittäjä. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Minna Sillanpää painottaa, että on koko vaalipiirin ihmisten etu, että alueen yritykset menestyvät.

– Yritykset luovat työpaikkoja ja tuovat verotuloja alueelle, Sillanpää sanoo.

Kurvinen on erittäin mielissään tällaisesta avauksesta. Hänelle on tärkeää suora yhteydenpito ja tiivis vuorovaikutus yrittäjiin.

– Kun pohdimme laajasti, minne näitä uusia tarvittavia työpaikkoja pystymme luomaan, on tietenkin luontevaa ja hyvin oleellista, että saamme suoraa viestiä ja palautetta yrittäjiltä, Kurvinen sanoo.

Kansanedustajat ovat tavanneet nimikkoyrittäjänsä tänään Helsingissä. Finlandia-talolla järjestettyyn Yrittäjän ääni -seminaariin osallistui kolmisensataa kansanedustajaa, yrittäjää ja yrittäjäjärjestön työntekijää eri puolilta Suomea. Tilaisuudessa keskusteltiin siitä, mitä nyt alkaneella vaalikaudella olisi mahdollista ja kannattaisi tehdä, jotta pienet ja keskisuuret yritykset pystyisivät omalla menestyksellään auttamaan Suomen talouden kasvuun.

– Samalla kun sopeutetaan menoja tulojen mukaisiksi, on kyettävä rakentamaan uuden kasvun pohja. Ei helppo rasti, mutta tehtävissä ja tehtävä, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen totesi tilaisuudessa.

Nimikkoyrittäjien ja kansanedustajien yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden.

 

 

Jaa tämä ystävällesi