Antti Kurvinen

Päivän tukijani: Antin nuoret :)

Jaa tämä ystävällesi

Antti Kurvinen on helposti lähestyttävä, luotettava ja aidosti kiinnostunut asioista ja ihmisistä.

Antti on vakuuttava ja asiantunteva, ja hänellä on valmiina vahvat verkostot sekä Helsingissä että täällä pohjalaismaakunnissa.

Antti on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri, joten hänellä on myös koulutuksensa kautta paljon kansanedustajan työssä hyödynnettävää tietoa ja taitoa. Tiedon omaksuminen, tutkimustiedon soveltaminen, arviointikyky ja laajojen kokonaisuuksien hallinta korostuvat myös kansaedustajan työssä.

Antti on työskennellyt kansanedustajana sekä toiminut Keskustan varapuheenjohtajana ja aiemmin Keskustanuorten ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana. Hän on jäsenenä Etelä-Pohjanmaan maakuntahallituksessa.

Kunnallispolitiikassa Antti on ollut vaikuttamassa ja kehittämässä yhteiskuntaa jo hyvin nuorena, parikymppisenä. Lisäksi Antti on ollut mukana Nuorisovaltuuston toiminnassa – ja muistaa edelleen pitää esillä myös nuorille ja nuorille aikuisille tärkeitä asioita.

Antilla on valtavasti tietotaitoa, mutta myös maalaisjärkeä. Hän ymmärtää maaseudun ja haja-asutusalueiden elinvoimaisuuden merkityksen sekä turvallisuuden ja maanpuolustuksen tärkeyden. Elinvoimaisuuden osana on myös toisen asteen ja korkeamman asteen koulutusmahdollisuuksien vahvistaminen oman maakunnan alueella.

Eduskuntaan tarvitaan nuoria ja päteviä päättäjiä. Äänestetään Antti jatkokaudelle eduskuntaan!

Sanni Liinamaa
Neea Rintala
Samuli Koivula
Amanda Virrankoski
Roosa Passi
Aleksi Porre
Janna Korpilahti
Helena Hakala
Samuel Liinamaa

Jaa tämä ystävällesi