Antti Kurvinen

Päivän tukija: Marjatta Kleimola, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"

\”Antti eduskuntaan jatkamaan hyvää työtä!

Olen tuntenut Antin siitä alkaen kun kuntaliitoksen jälkeinen uusi Kauhavan kaupunki aloitti toimintansa vuoden 2009 alussa. Toimin Kauhavan kaupungin ensimmäisenä johdon sihteerinä hallinnossa. Työni puolesta sain olla tekemisissä luottamushenkilöiden kanssa. Antti oli nuori kaupunginvaltuutettu. Hän oli jo ennen kuntaliitosta toiminut yhden kauden Ylihärmän kunnanvaltuustossa.

Heti alusta alkaen hänestä huokui halu toimia kaupunkilaisten etujen vaalijana. Hän on esiintymistaitoinen, lahjakas, ystävällinen. Hänen kanssaan on helppo tulla toimeen. Hän tekee työtään koko sydämellä. Kaupunginvaltuutettuna hän on toiminut koko uuden Kauhavan kaupungin ajan ja toimii edelleen.

Nyt Antti on saanut toimia yhden kauden kansanedustajana. Lakimiehenä hänellä on erinomaiset taidot hoitaa asioita. Hän on ollut näkyvästi esillä. Televisiostakin olemme saaneet seurata hänen hyvää keskustelutaitoaan ja asioiden hyvää hallintaa. Stressinsietokykykykin hänellä näyttää olevan erinomainen. Nyt on tärkeää,että saamme Antin jatkamaan hänen hyvin aloittamaansa eduskuntatyötä maaseudun puolustajana.

Nyt tarvitaan kaikki ikäluokat nuorista eläkeläisiin vaaliuurnille äänestämään Anttia jatkoon. Muistakaa käydä antamassa äänenne!\”

Marjatta Kleimola
Kauhavan kaupungin ensimmäinen johdon sihteeri, nykyisin vapaalla oleva

Jaa tämä ystävällesi