Antti Kurvinen

Päivän tukija: Hilja Elgbacka, Evijärvi

Jaa tämä ystävällesi

\”Tulin tietämään Antista hänen ollessaan 18-vuotias. Hänen äitinsä kertoi, että hänellä on poika, joka on hurjan kiinnostonut politiikasta, vaikka on vasta kahdeksantoista vuotias.

Jo ensimmäisessä tapaamisessa sain häneen arvomaailmaastaan selville, että hän omaa kristilliset arvot ja kannattaa perinteistä avioliittoa.

Lakimiesopinnot taustanaan hänellä on tietoa, sekä taitoa käsitellä ja työstää vaikeitakin asioita valiokunnissa ja isossakin salissa.

Myöskin yksityiset henkilöt saavat Antilta heitä koskiviin haastaviinkin ongelmiin ammattimaista ja asiantuntevaa neuvoa ja apua. Samoin kuntapäättäjät tarvitsevat Antin apua päätöksentekoon liittyvissä investointien rahoituskiemuroissa ja muissakin kunnallisissa asioissa.

Antille on kehittynyt eduskuntakaudellaan verkosto henkilöihin ja virastoihin, joiden kautta hän saa ratkaisumalleja haastavienkin asioiden hoitamiseksi.
Hän on maaseudun elinkeinojen puolustaja.

Äänestämme Antin energisenä, ahkerana, asiallisena, kuuntelevana ja esiintymiskykyisenä jatkamaan edelleen kansanedustajana Arkaadianmäellä.\”

Hilja Elgbacka, Evijärvi
eläkkeellä oleva sisätautikirurgian sairaanhoitaja

Jaa tämä ystävällesi