Antti Kurvinen

Kurvinen tukee perheiden hyvinvointia joululahjoituksellaan

Jaa tämä ystävällesi

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen jatkaa perinnettään ja lahjoittaa hyväntekeväisyyteen joulukorttien lähettämisen sijaan. Tänä vuonna Kurvinen on päättänyt tukea Moms for Kids ry:tä, joka toimii ennaltaehkäisevästi perheiden tukena arjessa.

”Olen joka joulu kansanedustajana tehnyt lahjoituksen hyväntekeväisyyteen joulukorttien sijaan. Tänä vuonna kohteeksi valikoitui Moms for Kids ry. Osallistin uutiskirjeeni tilaajat ehdottamaan hyväntekeväisyyskohteita ja niitä tuli kymmenittäin, yksi niiden joukossa oli tämä Moms for Kids ry.” Kurvinen sanoo.

Moms for Kids eli Momssit on hyväntekeväisyysyhdistys, joka toimii ennaltaehkäisevästi perheiden tukena arjessa. Kaikille avoimessa Vaatepankki-toiminnassa kierrätetään vapaaehtoisvoimin lasten ja nuorten vaatteita ja harrastusvälineitä ilmaiseksi. Harrastustuen kautta mahdollistetaan lapsille ja nuorille mieluisa harrastus yhdessä kuntien kanssa. Joulusukka-keräyksellä kerätään ruokalahjakortteja lahjoitettavaksi paikallisille lapsiperheille. Momssit on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Kauhavalla, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Ylihärmässä. Vuonna 2022 Momssit palveli yli 5000 asiakasta 100 vapaaehtoisen voimin.

”Perheiden hyvinvointi on yhteiskunnan peruskivi, ja on tärkeää, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus hyvään elämään. Lahjoittamallani summalla voidaan tukea perheiden arkea mm. ruokalahjakortein ja vaatepankkitoiminnan kautta. Uskon, että tärkeän ja hyvän toiminnan tukeminen antaa parhaan joulumielen tukijoille, ystäville ja yhteistyökumppaneille.” Kurvinen toteaa.

Antti Kurvinen

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja (kesk.)

Kansanedustaja

Tutustu Moms for Kids ry:n toimintaan

Momssit on voittoa tavoittelematon ja poliittisesti sitoutumaton järjestö.

Jaa tämä ystävällesi