Antti Kurvinen

Antti Kurviselle uusi avustaja

Jaa tämä ystävällesi
Eeva Herrala Soinista aloittaa ministeri Kurvisen eduskunta-avustajana

Kauhavalaisen maa- ja metsätalousministeri, kansanedustaja Antti Kurvisen eduskunta-avustaja vaihtuu.

Kurvisen uutena maakunta-avustajana aloittaa 28-vuotias Eeva Herrala Soinista. SeAmkista Seinäjoelta sosionomiksi vuonna 2016 valmistuneen Herralan juuret ovat Isojoella ja viimeiset kaksi vuotta hän on asunut Soinissa.

– Eevalla on monipuolista osaamista eduskunta-avustajan työskentelyyn. Eevan koulutus, työkokemus ja kokemus luottamustoimista antaa hyvän pohjan työskentelyyn eduskunta-avustajana. Hän tuntee vaalipiirin ja sen asiat ja ihmiset laajasti. Aktiivisena järjestötoimijana hänellä on lisäksi oikeanlainen ote asioiden hoitamiseen ja sidosryhmätyöskentelyyn, Kurvinen tiivistää.

Herrala on työskennellyt aiemmin Steinerpäiväkodissa lastentarhanopettajana ja ohjaajana lastenkodissa. Viimeisen vuoden hän on ollut 1-vuotiaan poikansa kanssa kotona ja töihin palaaminen oli juuri nyt ajankohtaista.

– Olen innoissani uudesta työstä ja tarjotusta mahdollisuudesta. Kotijoukot ovat vahvasti tukenani ja mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea tuleva työ pitää sisällään. Olen saanut jo kattavan perehdytyksen tulevaan tehtäväkenttääni, Herrala kertoo.

7,5 vuotta Kurvisen avustajana työskennellyt kauhavalainen Annukka Annala siirtyy uusiin asiantuntijatehtäviin Seinäjoen yliopistokeskukseen.

Lisätietoja: Antti Kurvinen, p. 044 751 4257

Jaa tämä ystävällesi