Antti Kurvinen

Kurvinen lahjoittaa joulukorttirahat Yksinäisten Jouluun ja Ruokapankkiin

Jaa tämä ystävällesi

\"\"Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen Kauhavalta jatkaa koko viime vaalikauden ollutta tapaansa joulukorttien lähettämisen sijaan lahjoittaa jouluna varoja ajankohtaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen. Jouluna 2019 Kurvinen on päättänyt muistaa tahoja, jotka tekevät tärkeää työtä yksinäisten joulumielen hyväksi ja vähävaraisten ruoka-apuun.

Kurvinen on tehnyt lahjoituksen Yksinäisten Joulu -tapahtumalle ja Seinäjoen seurakunnan alaisuudessa järjestettävälle Ruokapankki-toiminnalle.

– Kauhavalla yksityishenkilöt ovat jo useamman vuoden tehneet pyyteetöntä ja arvokasta työtä yksinäisten ihmisten joulumielen aikaansaamiseksi.  Koen tämän hyvin merkitykselliseksi tässä ajassa, jolloin yhteisöllisyyden tarve on suuri. Yksinäisten ihmisten määrä kasvaa koko ajan. On tärkeää, että löytyy vapaaehtoisia, jotka välittävät ja käyttävät oman aikansa tähän aitoon lähimmäisen rakkauteen yhä kovenevassa maailmassa, Kurvinen sanoo.

Toiseksi lahjoituskohteeksi Kurvinen on valinnut Seinäjoen seurakunnan alaisuudessa olevan Ruokapankki-toiminnan.

– Ruokapankki välittää maksutonta ruoka-avustusta tilapäisesti vaikeassa elämäntilanteessa oleville kotitalouksille. Koen myös tämän erittäin tärkeäksi toiminnaksi tässä nykyhetkessä, kun yhä kilpailuhenkisempi arki ajaa ihmisiä eri syistä ahdingolle ja vaikeisiin taloudellisiin tilanteisiin. Kaikilla suomalaisilla täytyy olla mahdollisuus saada syödä hyvin joka päivä, Kurvinen kertoo.

Kansanedustaja Kurvinen on ammatiltaan ja koulutukseltaan oikeustieteen maisteri, lakimies. Kurvinen on aiemmin muistanut jouluina mm. rikosten uhreja ja heidän omaisiaan, omaishoitajia ja pohjalaisten seurakuntien diakoniatyötä.

Jaa tämä ystävällesi