Antti Kurvinen

Kurvinen lahjoittaa joulukorttirahat ensi- ja turvakotien sekä Naisten Linjan toimintoihin

Jaa tämä ystävällesi

Tiedote 18.12.2020

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen jatkaa koko kansanedustaja-aikansa hyväksi koettua tapaa joulukorttien lähettämisen sijaan lahjoittaa jouluna varoja ajankohtaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen.

Koronakriisin värittämän vuoden 2020 jouluna Kurvinen on päättänyt kohdistaa lahjoituksen ensi- ja turvakotien sekä Naisten Linjan toimintoihin.

– Koronavuosi on kärjistänyt tilanteita perheissä, kun kotonaolo on lisääntynyt. Ja valitettavasti on niin, että kaikilla ei aina ole turvallista olla kotona. Niinpä tänä vuonna olen päättänyt suunnata joulukortteihin varatun summan lahjoituksena näille tahoille, jotka auttavat ja tukevat perheitä suuren pelon ja akuutin hädän keskellä, Kurvinen kertoo.

– On valtavan surullista, että meidän hyvinvointi-Suomessa vuonna 2020 on kasvava määrä niin lapsia kuin aikuisia, jotka tarvitsevat apua, kun omassa kodissa ei ole turvallista olla, Kurvinen jatkaa.

Ensi- ja turvakotitoiminnan tarkoituksena on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen, tukea vanhemmuutta ja perheitä sekä ennaltaehkäistä perheväkivaltaa sekä auttaa väkivallan kokijoita, tekijöitä sekä näkijöitä. Naisten Linjan toiminta puolestaan tukee väkivaltaa kokeneita tai väkivallasta huolestuneita naisia ja heidän läheisiään.

Kansanedustaja Kurvinen on ammatiltaan ja koulutukseltaan oikeustieteen maisteri, lakimies. Kurvinen on aiemmin kohdistanut lahjoituksensa nuorten mielenterveystyön tukemiseen, omaishoitajien jaksamiseen, diakoniatyöhön, vähävaraisille lapsiperheille Hope ry:n kautta, rikosuhripäivystykselle ja henkirikosten uhrien omaisille. Viime vuonna tuki kohdistui Yksinäisten Joulu -tapahtumalle ja Ruokapankki-toimintaan.

Jaa tämä ystävällesi