Antti Kurvinen

Kurvinen: Köllötteleekö Ville Niinistö rahapuun alla?

Jaa tämä ystävällesi

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen tyrmää vihreiden varjobudjetin yrittäjyyttä ja toimeliaisuutta kurittavaksi sekä kasvun edellytyksiä syöväksi. Hallituksen budjettiin verrattuna punavihreä vaihtoehto rokottaisi työmatkoista sekä kuljetuksista lähes puoli miljardia euroa, kiristäisi teollisuuden ja työkoneiden verotusta sadoilla miljoonilla euroilla sekä nostaisi osakeyhtiöiden osinkojen verotusta neljännesmiljardilla.

– Yhteisen kakun kasvattamisen sijaan Vihreät lähettäisi jättilaskun suomalaiselle yrittäjyydelle ja toimeliaisuudelle. Näin ei Suomea saada eteenpäin, Kurvinen toteaa.

– Keskusta panostaa työhön, yrittäjyyteen ja Suomen nousuun nostamiseen. Kuvitteellisen rahapuunsa alla köllöttelevä Ville Niinistö elää jakopolitiikan maailmassa, jossa pk-yrittäjille ja työmatkalaisille on varattu maksajan rooli.

– Rahapuun juurella köllöttelylläkö Suomi nousee? Missä on Ville Niinistön rahapuu?

Kurvisen mukaan nyt tärkeintä on panostaa työllisyyden lisäämiseen ja yhteisen kakun kasvattamiseen. Tämä onnistuu vain vientiä ja investointeja vauhdittamalla. Työttömyyden torjuminen ei onnistu, jos työllistäjien menoja paisutetaan, työmatkojen kustannuksia lisätään ja kuljetuskustannuksia nostetaan.

– Talouden myönteistä virettä on vahvistettava, ei lannistettava. Vihreiden tulee nyt ottaa virtuaalilasit silmiltä ja nähdä, että Suomi ei toimeliaisuutta kurittamalla voi nousta, Kurvinen toteaa.

Kurvinen puhui 22.10. Nivalassa Nivalan Keskustan 110-vuotisjuhlassa ja Nivalan Keskustanaisten 75-vuotisjuhlissa.

Lisätietoja:
Kansanedustaja Antti Kurvinen
044 751 4257
antti.kurvinen@eduskunta.fi

 

Jaa tämä ystävällesi