Antti Kurvinen

Hallintovaliokunta opinto- ja tutustumismatkalle Pietariin 6.-8.10.2015

Jaa tämä ystävällesi

EDUSKUNTATIEDOTUS
2.10.2015

Eduskunnan hallintovaliokunta tekee opinto- ja tutustumismatkan Pietariin 6.–8. lokakuuta 2015. Valiokunta perehtyy Suomen yhteistyöhön Pietarin ja Leningradin alueen kanssa sekä Suomen ja Venäjän väliseen poliisi-, raja- ja tulliyhteistyöhön.

Vierailukohteita ovat muun muassa Pietarin lakiasäätävä kokous, Suomen pääkonsulaatti Pietarissa, Pietarin Suomi-talo ja Suomen viisumikeskus. Valiokunta vierailee myös Venäjän maahanmuuttoviraston alaisessa Pietarin dokumenttikeskuksessa, joka tarjoaa kaikki Venäjän passeihin ja muihin virallisiin dokumentteihin liittyvät viranomaispalvelut. Valiokunta tapaa myös Pietarissa toimivien suomalaisten yritysten edustajia.

Matkalle osallistuvat puheenjohtaja Pirkko Mattilan (ps.) ja varapuheenjohtaja Timo V. Korhosen (kesk.) lisäksi valiokunnan jäsenet Thomas Blomqvist (r.), Antti Häkkänen (kok.), Mika Kari (sd.), Elsi Katainen (kesk.), Kari Kulmala (ps.), Antti Kurvinen (kesk.), Mikko Kärnä (kesk.), Sirpa Paatero (sd.), Juha Pylväs (kesk.), Wille Rydman (kok.), Matti Semi (vas.), Mari-Leena Talvitie (kok.).

Lisätiedot:
Valiokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila, 09 432 3102
Valiokuntaneuvos Ossi Lantto, 050 550 7537

Jaa tämä ystävällesi