Antti Kurvinen

Antin tukija: Tiina Roumio, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Meidän Antti!

Olen Antin tukiryhmässä nyt kolmatta kertaa. Teen edelleen hyvin mielelläni vaalityötä Antin hyväksi.Antin käsittämätön työmäärä kansanedustajana, kulttuuri- ja tiedeministerinä sekä tällä hetkellä maa- ja metsätalousministerinä on tuottanut tulosta. Yhtenä konkreettisena esimerkkinä valtatie 19 muutostyöt ovat hyvässä vauhdissa ja valmistuessaan lisäävät alueen liikenneturvallisuutta ja tehostavat yritysten logistisia toimintoja.
Antin juuret ovat maalla. Maataloustuottajien taloudellinen ahdinko alan kannattavuuden heiketessä on luonut ministerille paineita. Maa- ja metsätalousministerinä Antti on ahkerasti kiertänyt maatiloja, tutustunut maataloustuottajien arkeen ja alaa piinaaviin haasteisiin. Antti on vaatinut  elintarvikealan ja kaupan välisiä sopimuksia oikeudenmukaisemmiksi, jotta tuottaja saisi korvauksen työstään. 
Juristina Antti ymmärtää lakien säätämisen haasteet ja on tehnyt paljon työtä muun muassa maamme ruokahuollon turvaamiseksi. Antti on osallistunut ministerinä myös kiitettävästi Kauhavan paikalliseen päätöksentekoon kaupunginvaltuustossa.
Antin rautainen ammattitaito, iloisuus ja ystävällisyys takaavat sen, että asiat hoituvat jatkossakin.

Tiina Roumio
sairaanhoitaja (YAMK)
maatalousyrittäjä
Kauhavan kaupunginhallituksen jäsen

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi