Antti Kurvinen

Antin tukija: Ilpo Pernaa, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Antti tekee keskustan näköistä politiikkaa

Valtakunnan tasolla tuntuu joskus siltä, että keskustalaiset poliitikot ovat turhan varovaisia keskustalaisen politiikan toteutuksessa. Mielestäni liiaksi selitellään omia ratkaisuja muiden puolueiden ja niiden kannattajien näkökulmista. Sen seurauksena kuullaan usein viestiä, että keskustan linjaa ei hahmoteta .

Antti tekee ministerinä työtä terveellä itsetunnolla nöyristelemättä etelän eliittiä . Tiede- ja kulttuuriministerinä Antti lisäsi 2300 korkeakoulutuksen aloituspaikkaa eri puolelle Suomea. Suurten yliopistojen lobbarit tyrmäsivät uudistuksen väittäen sen heikentävän yliopistojen laatua ja kilpailukykyä. Antti totesi, että tällä viedään eteenpäin kilpailukykyä ja aluepolitiikkaa sekä tasapuolisempaa aluekehitystä, piste. Tällä taitettiin vuosikymmeniä kestänyt keskittyminen harvoihin korkean koulutuksen yksikköihin.

Antti on tuonut hyvin esille EU:n ennallistamisesityksen uhat suomalaiselle metsänomistukselle. Hän on nimenomaan alleviivannut metsien omistajien ja maaseudun näkökulmaa . Vihervasemmisto vaahtoaa keskustan vastustavan luonnonsuojelua. Jonkun on uskallettava sanoa , että maaseutu ei voi aina olla maksajan roolissa.

Tuorein voimannäyttö on ulkomaisen lihan tuonnin vähentäminen. Antin mielestä puuttuminen ulkomaisen lihan tuontiin olisi ensisijainen keino kohti ilmastoystävällisempää ruokavaliota. Sen sijaan, että puolustaudutaan kotimaisen lihansyönnin vähentämisvaateita vastaan, ryhdytään konkreettisin toimin vähentämään ulkomaisen lihan käyttöä .

Antti tekee juuri sitä mitä tarvitaan , ottaa aloitteen omiin käsiin. Nyrkkeilytermein, otetaan haltuun kehän keskusta eikä puolusteta asemia köysissä.

Ilpo Pernaa

Opettaja
Maanviljelijä

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi