Antti Kurvinen

Antin tukija: Jussi Pahkajärvi, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Äänestetään Antti jatkoon 

Kurvisen Antti, luja lakeuden puolustaja, ja nyt voidaan aivan perustellusti käyttää myös valtakunnallinen vaikuttaja ilmaisua.
Paljon on Antti kuluneen vaalikauden aikana rohjennut ottaa vastuuta ja velvoitteita harteilleen , keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajuus , tiede- ja kulttuuriministeri ja maa- ja metsätalousministeri.

Nämä kaikki kolme painavaa tehtävää vaativat otsikon mainitsemaa osaamista, ja näiden tehtävien myötä on tullut myös sitä kokemusta. Edellisissä vaaleissahan on kilpailevien ehdokkaiden joukkueista tuotu esiin ”liian nuori ja vähän kokemusta ” maininta. Näin jälkikäteen voidaan nämä epäilyt jättää omaan arvoonsa, Antti on teoillaan näyttänyt mihin hän pystyy.

Hänestä on tullut sekä maakunnallisesti että valtakunnallisesti arvostettu ja luotettava valtiopäivämies.
Olen aikaisemminkin käyttänyt näissä kannatus kirjoituksissa tätä kulunutta lausetta tulevista vaaleista jossa todetaan vaalien olevan ne kaikista tärkeimmät mitä on koskaan käyty. Nyt jos koskaan tämä on erityisen totta. Vaalipiiristämme on kokeneet ja osaavat ehdokkaat Keskustan listoilla, joten kilpailu kansanedustajan valtakirjasta on erityisen kova.

Tämä näyttö ja luottamus mitä Antti on osakseen saanut ja millä tavalla hän on sen vastuun kantanut ei jätä epäselväksi sitä etteikö hän ansaitse valtakirjansa uusimisen!

Varmistetaan yhdessä Antille riittävä äänimäärä Arkadianmäelle!

Jussi Pahkajärvi

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi