Antti Kurvinen

Antin tukija: Eeva Herrala, Soini

Jaa tämä ystävällesi

Antti jatkokaudelle eduskuntaan

Opiskellessani Seinäjoella ammattikorkeakoulussa yhdellä kurssilla kysyttiin, kuka on karismaattinen tyyppi? Itse muistan vastanneeni Antti Kurvinen. Silloin oli vaalikevät ja Antti oli pyrkimässä eduskuntaan. Antilta löytyy karismaa edelleen. Antti on syntynyt poliitikoksi ja hänellä on kova halu mennä eteenpäin ja tehdä työtä lakeuden ja koko Suomen hyväksi. Kun on luja tahto niin voi saavuttaa mitä ikinä haluaa.

Pelkällä tahdolla ei kuitenkaan kukaan pitkässä juoksussa pärjää. Tarvitaan kokemusta erilaisista asioista, nöyryyttä, inhimillisyyttä ja omistautuneisuutta. Tätä kaikkea ja paljon muuta Antilta löytyy. Tällä vaalikaudella Antin vauhti on vain kiihtynyt kiihtymistään kansanedustajasta eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi ja siitä vielä ministeriksi. Päivät Antin mukana on kaikkea muuta kuin tylsää ja yksinkertaista, siinä on itsellä pitelemistä, että perässä pysyy. Antti on aidosti mukana siinä mitä tekee. Hän ottaa rohkeasti kantaa asioihin ja kantaa myös vastuun.

Leipä, lämpö ja lähipalvelut, niitä me tarvitsemme. Näiden perusasioiden eteen työtä on tehtävä nyt ja tulevaisuudessa. Maaseutu tulee säilyttää asuttuna ja elinvoimaisena. Antti puolustaa lujasti maaseudun asioita, lähipalveluita ja alkutuottajien kannattavuuden parantamista. Kauppa on saatava kuriin ensi kaudella, jotta tuottajat saisivat korvauksen tehdystä työstään. Näiden asioiden eteen Antti on tällä vaalikaudella tehnyt paljon työtä, mutta työ on vielä kesken.

Äänestetään luja lakeuden puolustaja, koko valtakunnan vaikuttaja kolmannelle kaudelle eduskuntaan. Koko lakeus ja myös Suomi tarvitsee Anttia eduskunnassa.

Eeva Herrala
Eduskunta-avustaja

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi