Antti Kurvinen

Antin tukija: Heimo Ruotsala, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Antti ei pakoile vastuutaan vaikeissakaan paikoissa

 

Kulunut eduskuntavaalikausi on ollut Suomen itsenäisyyden aivan vaikein kausi. Antti Kurvinen on suoriutunut siitä loistavasti. Tässä olen vain pohtinut, että miten hyvin hän olisikaan menestynyt, jos olisi ollut vähänkään normaalimpi kausi.
Antilla on erittäin hyvä tietopohjainen osaaminen ja sen päälle loistava esiintyminen. Mun mielestä Antti on suomalaisista poliitikoista aivan sitä huipputasoa ulostuloissaan mediassa, mikä tietenkin perustuu myös hänen laajaan asioiden hallintaan ja osaamiseen.
On ollut mahtava nähdä, miten ryhdikkäästi hän on kantanut vastuun, mihin hänet on kulloinkin valittu vastuunkantajaksi. Menneellä kaudella vastuuta on riittänyt kansaedustajan monipuolisten tehtävien lisäksi Keskustan kansanedustajien ryhmäpuheenjohtajana ja viimeisenä kahtena vuotena kahden hyvin erilaisen ministerisalkun asioista.
Antti ei ole pakoillut vaikeitakaan asioita ja ollut aina paikalla tilanteissa, jossa on päätöksentekijää tarvittu.
Itselleni Antti on pitkäaikainen tuttu kuntapolitiikasta ja tässä tilanteessa en voi edes ajatella äänestäväni kuin Keskustaa ja sitä kautta Anttia. Hänen tekemistään tarvitsemme juuri nyt ja niin kauan kuin tarvitaan, olen ehdottomasti Antin mies.


Heimo Ruotsala
Kunnallisneuvos

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi