Antti Kurvinen

Päivän tukija: Mika Kankaansyrjä, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"mikaK\"
Näiden kuuden kuntaliitosvuoden aikana olen oppinut tuntemaan Antin erittäin hyvin.  Hänellä on hyvin järkeviä ja rakentavia ajatuksia –  minusta hän on hyvin yhteistyökykyinen kauhavalainen koko maakunnan kehittäjä. Mielestäni Antti on miehistynyt viimeisen neljän vuoden aikana hyvin paljon. Tämän yli 10 vuoden poliittisen kokemuksen lisäksi hän on  nyt myös kouluttautunut vaativaan ammattiin ja hommannut itselleen arvostetun työpaikan.

Ensisijassa juuri kauhavalaisten olisi tärkeää ymmärtää, miten arvokas asia on, kun kaupungilla on oma  kansanedustaja. Kauhavalla on nyt tarjota tämä kyvykäs poliitikko meidän maakunnan edustajaksi koko Suomelle. Eduskuntatyö on pääasiassa kuitenkin lainsäätämistä, jolloin lakimies- Antin vahvuudet nousevat yhä paremmin esiin.

Antin luonteenominaisuudet muistuttavat hyvin paljon hyvää ystävääni, edesmennyttä kansanedustaja Susanna Haapojaa. Myös Antin olen huomannut olevan vahvasti yhteistyökykyinen ja sovitteleva, hän kuuntelee toisen mielipidettä, pystyy tekemään järkeviä kompromisseja ja osaa myös rauhoittaa. Lisäksi mielestäni Antti on nuoreksi mieheksi erittäin fiksu ja hyväkäytöksinen.

Yhteistyöterveisin,
Mika Kankaansyrjä
Kauhavan kaupunginvaltuuston jäsen
Kauhavan kaupunginhallituksen jäsen
Kauhavan Kaukolämpö Oy:n puheenjohtaja
Kauhavan Jäähalli Oy:n puheenjohtaja
Kauhavan Vuokra-asunnot Oy:n hallituksen jäsen
Kauhavan Palomieskerho ry:n puheenjohtaja

Jaa tämä ystävällesi