Antti Kurvinen

Päivän tukija: Jussi Pahkajärvi, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”Neljä vuotta sitten oli tavoitteenamme menestyä vaalikampanjassa siten, että saisimme pitkästä aikaa keskustalaisen ehdokkaan läpi eduskuntaan. Tässä onnistuimme; erinomaisen ehdokkaan ja äänten keskittämisen ansiosta!

Vaaliteemana oli \”Luja lakeuden puolustaja\” ja mukana myös teema \”E-P:n pohjoisen alueen edunvalvoja\”. Nyt kun peilaa kulunutta neljää vuotta taaksepäin miettien sitä, että onko alueellamme jokin muuttununut parempaan suuntaan,niin päällimmäisenä nousee esiin pääväyliin kohdistunut parannus; Voltti-Kortesjärvi tie ja Kauhava-Ylivieska -tien peruskunnostus.

En väitä, että ansio tästä olisi yksin Antin, mutta sitä jää kyllä pohtimaan, että ellei meillä olisi ollut eduskunnassa pohjoisen alueen edunvalvojaa niin olisiko tätä tapahtunut.

Nämä kuluneet neljä vuotta ovat olleet Antille ns. sisäänajoa; suhteiden ja kontaktien luomista ja itsensä tunnetuksi tekemistä. Kuten olemme havainneet niin monissa politiikan ajankohtaisohjelmissa Antti saanut runsaasti ruutuaikaa joutuessaan monesti varsin lyhyellä varoitusajalla paikkaamaan estyneitä keskustan kokeneempia poliitikkoja, mielestäni hän on selvinnyt näistä monta kertaa kimuranteistakin paikoista varsin hyvin.

\”Nämä tulevat vaalit ovat todella tärkeät vaalit!\” Tätä kulunutta lausetta, fraasia, on käytetty jo pitkään vaalipuheissa, kun äänestäjiä on herätelty vaaliuurnille. Nyt jos koskaan tämä lause on totisinta totta.

Alueeltamme on paljon hyviä osaavia ehdokkaita, mutta näen Antin kiistattomana etuna sen, että hänellä valtakunnallista ja maakunnallista tunnettuuta ja pelkästään positiivisessa mielessä!

Äänestetään Antti jatkamaan hyvin alkanutta työtään koko Suomen ja Pohjanmaan maakuntien vahvana edunvalojana!\”

Jussi Pahkajärvi, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi