Antti Kurvinen

Päivän tukija: Eino Lauttamus, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"EinoL\"

\”Perjantaina 11.6.2010 Lahden puoluekokouksessa kuuntelin Keskustanuorten puheenjohtajana silloin olevaa Antti Kurvista ensimmäistä kertaa. Jo silloin heti iski mieleeni tunne, että tuosta nuoresta miehestä olisi tosi kova aines Keskustaliikkeelle meidän arvojemme ja tavoitteidemme puolestapuhujaksi. Tulevaisuudessa vaikkapa Etelä-Pohjanmaan edunvalvojaksi edsukuntaankin.

Nyt tämä nuorimies, viisi vuotta vanhempana, ammattiin jo valmistautuneen ja myöskin poliittiseltakin kokemukselta paljon rikkaampana niin kunta- kuin valtionkin poliittisesta elämästä, lupautui meidän ehdokkaaksemme eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi ja Lujaksi lakeuden puolustajaksi ja samoin myöskin Vaasan vaalipiirin edunvalvojaksi, mikä on todella hieno asia.

Keskustanuorten puheenjohtajuus jo antoi meille viitteet kuinka Antti on työnsä hoitanut. Kaikista medioista tuli ja tule vieläkin vain kehuja ja taputuksia Antin toiminnasta ko. tehteävässä.

Selkeä puhetyyli, kaikki huomioiva, laaja tieto asioista, jotka ovat tärkeitä Pohjanmaan ihmisille paremman huomisen saamiseksi. Maatalous, turkistalous, koulutus, pk-yrittäjyys sekä tiestö ja viestiyhteydet ovat myöskin Antilla isolla kirjaimilla kirjoitettuna hänen kalenterissaan.

Kunnallispolitiikan osaajana olen nyt reilun kahden vuoden aikana saanut todeta hänen työskentelyään valtuuston vpj:nä sekä ryhmämme puheenjohtajana. Hänen sitoutumisensa ja kykynsä neuvotella avoinna olevissa asioissa on ollut merkille pantavaa.

Anttia on helppo lähestyä asioissa, hän ei heti tyrmää vaan ottaa selvää ja sovittelee, jos on mahdollista.

Pohjalaistet! Lähdetään nyt yksissä tuumin tukemaan Anttia tässä isossa savotassa. Antista meidän on nyt TOSI mahdollisuus saada edunvalvoja eduskuntaan ÄÄNESTÄMÄLLÄ ja keskittämällä äänet Antille, numerolle 144, saamme eduskuntaan ja Arkadianmäelle miehen, jonka ei tarvitse enää etsiä ovia eikä osoitteita. Yhteyksiä on jo olemassa.\”

– Eino on keskustalainen kaupunginvaltuutettu Kauhavalta.

Jaa tämä ystävällesi