Antti Kurvinen

Keskustan ministerikaksikko Kaikkonen ja Kulmuni RoadHousessa 17.8.

Jaa tämä ystävällesi

Julkaistu Komiat-lehdessä 14.8.2019

Puolustusministeri Antti Kaikkonen ja elinkeinoministeri Katri Kulmuni haastavat toisensa ensi lauantaina 17.8. RoadHousessa Alahärmässä. Yleisölle avoin ja julkinen Kaikkosen ja Kulmunin tunnin mittainen paneelikeskustelu alkaa kello 10 lauantaina.
Tilaisuuden vetäjänä toimii kansanedustaja, keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen.
– Onhan tämä mahtava juttu, kun saamme Alahärmään kaksi ministeriä yhtä aikaa paikalle, ja kaikkien halukkaiden ihmisten kuultavaksi, kiittelee tilaisuuden käytännön järjestelyistä vastaava Harri Ojanperä Keskustan Härmänkylän paikallisyhdistyksestä.
Keskusta valitsee itselleen uuden puheenjohtajan 7. syyskuuta Kouvolassa järjestettävässä ylimääräisessä
puoluekokouksessa. Puheenjohtajavaaliin ilmoittautuneet ehdokkaat Antti Kaikkonen ja Katri Kulmuni ovat muutamien mielipidemittausten perusteella hyvin tasavahvoja ehdokkaita. Alahärmässä tullaan näkemään varmasti mielenkiintoinen keskustelu päivän polttavista kysymyksistä.
– Kehoitankin kaikkia saapumaan rohkeasti paikalle kuulemaan, millaisia ratkaisuvaihtoja Kaikkonen ja Kulmuni löytävät maaseudun ihmisen arjen haasteisiin, alueiden vetovoiman palauttamiseen, työllisyyskysymyksiin tai vaikkapa paljon puhuttavaan ilmastopolitiikkaan, Ojanperä esittää.

Jaa tämä ystävällesi