Antti Kurvinen

Keskustalaiset virtuaaliset tupaillat huomenna 1.12. klo 17-21

Jaa tämä ystävällesi

Keskustan kansanedustajat, ministerit ja puoluejohto jatkavat poikkeuksellisen ajan mukaisia virtuaalisia tupailtoja. Tupaillat pidetään live-lähetyksinä Facebookissa kansanedustajien sivuilla huomenna tiistaina 1.12. klo 17 – 21.

Klo 17 alkavissa tupailloissa mm. eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen, puolustusministeri Antti Kaikkonen, elinkeinoministeri Mika Lintilä ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen ovat puhumassa eduskunnan ja muista ajankohtaisista asioista.

Klo 18 mm. Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtajat Eeva Kalli ja Hanna-Leena Mattila, Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen sekä maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä pitävät tupaillat.

Klo 19 alkavissa tupailloissa mm. Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja varapuheenjohtaja Markus Lohi ovat linjoilla. Illan päättää Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kurvisen tupailta klo 20.

– Koitamme näissä tupailloissa löytää myös myönteisiä asioita ja valoa, vaikka aika on vakava ja päivät pimeitä. Aina on toivoa paremmasta, Kurvinen sanoo.

Kooste kansanedustajien Facebook-tupailloista ja linkit live-lähetyksiin ovat Keskustan nettisivuilla www.keskusta.fi/tupailta. Edellisen kerran, lokakuussa, tupaillat pidettiin radioaalloilla.

Lisätietoja: eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen, puhelin 044 751 4257

Jaa tämä ystävällesi