Antti Kurvinen

Ilkka: Kurvisen puolella kotikenttäetu

Jaa tämä ystävällesi

Julkaistu Ilkan pääkirjoituksessa 8.4.2016

Kauhavalainen lakimies ja ensimmäisen kauden kansanedustaja Antti Kurvinen pyrkii Keskustan varapuheenjohtajaksi. Valinnat tehdään kesäkuun puoluekokouksessa Seinäjoella, mikä antaa Kurviselle kotikenttäedun.

Kauhavalaisella ehdokkaalla olisi ilman kotikenttäetuakin vahvat perustelut puoluejohtajistoon. Etelä-Pohjanmaa on maan toiseksi suurin keskustapiiri ja tällä hetkellä maakunnalla on edustaja vain työvaliokunnassa. Maakunnan nuoretkaan eivät ole asemissa omissa järjestöissään.

Pian kolmekymppinen Kurvinen on valmis ottamaan harteilleen puolueen tavoitteiden ja aatteellisten ihanteiden kirkastamisen. Alueellinen ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus on arvo, josta Kurvinen haluaa pitää kiinni.

Keskustan puheenjohtajistoon mahtuu uusia kasvoja, sillä Annika Saarikko ja Anu Vehviläinen jättävät varapuheenjohtajuuden. Tällä hetkellä kisassa on mukana viisi ehdokasta. Vankin kannatus on ministeri Juha Rehulalla.

Kurviselle on jäämässä hyvää tilaa torniolaisen, kiuruvetisen ja kivijärveläisen naisen joukossa. Hänen poliittinen uransa on nosteessa.

Jaa tämä ystävällesi