Antti Kurvinen

Antin tukija: Jouko Mäkinen, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Suuria asiakokonaisuuksia hallitseva ehdokas


Tutustuin Anttiin vuonna 2009 alkaneen valtuustokauden myötä. Hämmästelin kuinka joku noin nuori voi olla niin nopeaälyinen, omata erinomaisen kyvyn omaksua ja hahmottaa suuria asiakokonaisuuksia, tuoda omat näkemyksensä niin selkeästi esille piiloutumatta kenenkään selän taakse laineiden lyödessä, ja olla kuitenkin hyvin yhteistyökykyinen ja ratkaisuhaluinen.
Tuo vaikutelma on vain vahvistunut vuosien kuluessa Antin kasvaessa nuoresta paikallispäättäjästä valtakunnantason eturivin vastuunkantajaksi ja yhteisten asioiden hoitajaksi.

Antti on puolustanut suomalaista maa- ja metsätaloutta, maaseutua sekä maaseudulla asumista ja yrittämistä tuoden julkiseen keskusteluun mm. tuottajien heikon aseman sopimuskumppanina keskusliikkeitä vastaan, sekä elinvoimaisen maaseudun tärkeyden huoltovarmuuden näkökulmasta. Hän on myös uskaltanut kyseenalaistaa vallitsevan keskittämispolitiikan, ja uskaltanut tehdä asioita nykytrendin muuttamiseksi.

Olen hämmästellen ja nauttien seurannut viikottaisia eduskunnan kyselytunteja, joissa Antin alussa mainitsemani ominaisuudet ovat tulleet konkreettisesti esille. Kuinka monta kertaa hän onkaan vastauspuheenvuorollaan hiljentänyt tai jättänyt sanattomaksi populistisilla kysymyksillään pöyhistelleet ja provosoineet irtopisteitä kalastelleet opposition edustajat.

Hän on myös kulttuuri-ihminen ja on usein nähty mieluisa vieras erilaisten kultturitapahtumien katsomoissa, joissa hän käy säännöllisesti muulloinkin kuin vaalien lähestyessä. Hänen poliittinen asemansa kunnallishallinnon hierarkiassa ei tähän ole pakottanut, vaan aito kiinnostus ja arvostus paikallista harrastajatoimintaa kohtaan. Edes ministerikiireet eivät ole olleet esteenä osallistumisille. Kiitos Antti – tätä harrastajapiireissä arvostetaan.

Kohdatessaan yleisöä vaalitilaisuuksissa, tupailloissa tai missä tahansa missä väkeä on kokoontuneena, Antilla ei ole tarvetta ensin ikään kuin ”haistella” ilmapiiriä ja vasta sitten kertoa kuulijoille mitä olettaa heidän haluavan kuulla.
Antti tuo ajatuksensa selkeästi esille, seisoo sanojensa takana, ei selittele eikä pakoile koviakaan paikkoja.


Jouko Mäkinen
Kauhava

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi