Antti Kurvinen

Kurvinen tukee joulutervehdyksellään lapsiperheitä

Jaa tämä ystävällesi

\"\"

Tiedote 20.12.2017

\"\"

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen Kauhavalta jatkaa valitsemallaan linjalla ja luovuttaa hyväntekeväisyyteen perinteisiin eduskunnan joulukortteihin varaamansa varat.

– Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeksi valitsin Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Hope on uudehko vapaaehtoisjärjestö, joka pyrkii tarjoamaan kaikille lapsille mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä , kertoo Kurvinen.

– Uskon, että tärkeän ja hyvän toiminnan tukeminen antaa parhaan joulumielen tukijoille, ystäville ja yhteistyökumppaneille. Sain maanantaina vierailla Hope ry:n Seinäjoen toimipisteessä ja todeta omin silmin miten tärkeää ja konkreettista työtä mahdollisuuksien tasa-arvon eteen vapaaehtoiset tekevät. Ja upeaa oli kuulla, miten todelliseen tarpeeseen ja apuun lahjoitusvarat käytetään, varapuheenjohtaja Kurvinen sanoo.

Viime vuonna jouluna 2016 Kurvinen lahjoitti joulukorttirahat seurakuntien diakoniatyön tukemiseksi ja edellisvuonna nuorten mielenterveystyön tukemiseen sekä omaishoitajien jaksamiseen.

Lisätietoja: Antti Kurvinen, p. 044 751 4257

\"\"

 

Jaa tämä ystävällesi