Antti Kurvinen

Antti Kurvinen aloittaa vaalikampanjansa ”Koko Lakeuden puolustajana”, Mattila ja Sippola vaalivetureina

Jaa tämä ystävällesi

Keskustan kauhavalainen ensimmäisen kauden kansanedustaja Antti Kurvinen aloitti vaalikampanjansa huhtikuun 2019 eduskuntavaaleissa Kortesjärven nuorisoseuralla sunnuntaina 17.2. Kurvinen tähtää uudelleen valintaan vahvalla äänimäärällä tavoitellen Keskustan listalla Vaasan vaalipiirissä kahden kärkeen pääsyä. Vuoden 2015 vaaleissa hän sai 5838 ääntä ollen Keskustan listalla neljäs viiden läpimenijän joukossa.

– Kansanedustajan työssä yhdistyvät monet minulle tärkeät asiat: kotiseudun kehittäminen ja maailman muuttaminen, politiikka ja juridiikka. Tykkään siitä, että saan auttaa ihmisiä. Ensimmäisen kauden jälkeen oma asema on raivattu ja verkostot kudottu. Olen valmis entistä vastuullisempiin tehtäviin, sanoo ehdokas Kurvinen.

Antti Kurvinen kampanjoi kevään 2019 vaaleissa teemalla ”Valtakunnallinen vaikuttaja – Koko Lakeuden puolustaja”. Kurvinen ajaa vahvempaa rakentavaa yhteistyötä kolmen pohjalaismaakunnan välille, aluepolitiikalla uuden tulevaisuudenuskon luomista, turvallisuusasioita ja suomalaisen ruoan pelastamista. Myös inhimillisen toimeentulon turvaaminen sosiaaliturvauudistuksella ja perhevapaiden uudistaminen lapsiperheiden valinnanvapaus säilyttäen ovat hänen listallaan.

– Kullakin kolmella pohjalaismaakunnalla on omat erityispiirteensä, joiden pohjalta yhteistyö sujuu. Seinäjoen ja Vaasan välisiä ristiriitoja on vähennettävä. Seinäjoen ja muun Etelä-Pohjanmaan on pelattava paremmin yhteen – maakunta tarvitsee veturin mutta veturi on onneton ilman matkustajia.

– Koulutuspaikkojen ja maantie- sekä rautatieinfran kuntoon laittaminen on Lakeudelle erittäin tärkeää. Alueemme on ruokaprovinssia, joka nojaa vahvasti maatalouteen ja elintarviketeollisuuteen. Maatalouden uudistumista on tuettava ja säilytettävä nuorten usko jatkamiseen. Suomella on oltava sellainen eduskunta ja hallitus, jotka neuvottelevat suomalaiselle maataloudelle hyvän ratkaisun EU:n seuraavalle ohjelmakaudelle. Turkistarhausta ja turpeentuotantoa pitää puolustaa laillisina elinkeinoina, linjaa kansanedustaja Kurvinen.

Kurvisen kampanjaa vetävät kampanjapäällikkönä toimittaja Marita Mattila ja tukiryhmän vetäjänä maanviljelijä Harri Sippola. Tukijoukkoja on koottu ja pohjatöitä on tehty pitkin talvea.

– Antin kampanja nojaa mahdollisimman laajaan ihmisten kohtaamiseen sekä livenä että somena. Antti tulee seuraavan kahden kuukauden aikana kiertämään ympäri koko vaalipiirin. Tavoitteenamme on noin 200 erilaista suurempaa ja pienempää vaalitilaisuutta. Tukiryhmässä on tilaa kaikille. Nyt pitää porukalla varmistaa, että meillä on jatkossakin Lakeuden puolustaja, sanovat Marita Mattila ja Harri Sippola.

Lisätietoja:
Antti Kurvinen, kansanedustaja, eduskuntavaaliehdokas 044 751 4257
Marita Mattila, Antti Kurvisen kampanjapäällikkö 0500 128 449
Harri Sippola, Antti Kurvisen tukiryhmän vetäjä 050 494 1114

Jaa tämä ystävällesi