Antti Kurvinen

Vaasan vaalipiirin kansanedustajien yhteistoimintaverkoston puheenjohtajaksi Antti Kurvinen

Jaa tämä ystävällesi

Vaasan vaalipiirin kansanedustajien yhteistoimintaverkosto valitsi tänään 7.2. järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajakseen Antti Kurvisen (kesk.) vuoden 2024 valtiopäivien ajaksi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Peter Östman (kd.). Puheenjohtajuus on kiertävä ja vaihtuu vuosittain.

Yhteistoimintaverkosto koordinoi Vaasan vaalipiiristä valittujen kansanedustajien yhteistyötä yli hallitus- ja puoluerajojen. Verkoston toimintaan kuuluvat Vaasan vaalipiirin alueen hankkeiden edistäminen ja edunvalvontatapaamisten järjestäminen sidosryhmien, kuntien ja maakuntaliittojen kanssa sekä yhteiset talousarvioaloitteet valtion budjettiin.

  • On hienoa päästä luotsaamaan yhteistoimintaverkostoa tänä vuonna. Tämä on minulle mielekästä, sillä minulle on tosi tärkeää se, että me kaikki 16 vaalipiirin kansanedustajaa puolueista riippumatta ja hallitus-oppositioasemasta riippumatta tehdään töitä pohjalaisten parhaaksi. Kurvinen sanoo ja jatkaa;

 

  • Kun puhutaan pohjalaisten edusta sekä pohjalaismaakuntien kehittämisestä voin sanoa, että meillä on tosi hyvää yhteistyötä kaikkien Vaasan vaalipiirin edustajien kesken. Politiikka on loppujen lopuksi kuitenkin aina joukkuepeli, Kurvinen toteaa.

 

Antti Kurvinen

Kansanedustaja (kesk.)

044 751 4257

antti.kurvinen(at)eduskunta.fi

Jaa tämä ystävällesi