Antti Kurvinen

Vaalistartti 5.2.2023

Jaa tämä ystävällesi

Vaalistartti 5.2.2023.

Eduskuntavaalikampanjani kohti uudelleenvalintaa 3. kaudelle on nyt virallisesti startattu. Kauhavan Mäenpään kyläseura ry kylätalolla oli lähes sallittu maksimimäärä osanottajia paikalla: 135 henkeä.

Juhlapuheen vaalistartissani piti pitkäaikainen ministeri, ex-puhemies kollegani Anu Vehviläinen. Anu nosti puheessaan tärkeitä asioita kuten sen, että politiikan tehtävä ei ole luoda pelkoa, vaan toivoa ja ratkaisuja nykyisten ja tulevien sukupolvien hyväksi. Uteliaisuus on ihmisen perushyve. Myös puolueen pitää olla utelias. Vain sillä ominaisuudella syntyy uudistustahtoa ja ratkaisukykyä yhteiskunnan epäkohtiin.

Vierailevana puhujana oli myös seinäjokelainen valtiopäiväneuvos Jukka Vihriälä, joka oli innostamassa vaalisarttiväkeä kohti tulevia vaaleja.

Puheiden lisäksi meillä oli myös kulttuuria: Katariina Koivusalo lauloi, Pelkolan pelimanni-tytöt soittivat viulua ja koomikko Joonas Moisio lauloi ja heitti stand up-komiikkaa yleisölle.

Paikalla oli paljon ihmisiä, jotka ovat olleet tukiryhmässäni alusta alkaen jo 13 vuoden takaa. Paikalle oli saapunut myös uusia kasvoja runsaasti pitkin vaalipiiriä.

Lähden kohti huhtikuun vaaleja tutulla sloganilla “Valtakunnallinen vaikuttaja – Luja Lakeuden puolustaja”. Arvoni ja periaatteeni ovat samoja vapaan pohjalaisuuden ilmentymiä kuin ennenkin. Jatkossakin teen töitä koko vaalipiirin eteen ja yhteistyön puolesta.

Kansanedustajalle ja ehdokkaalle tukiryhmä ja kannustajat ovat kaikki kaikessa. Lakeudelta eduskuntaan ry:n toimintaan ja tukijoukkoihin kaikki ovat tervetulleita!

Tästä tulee upea kampanja.

Antti Kurvinen

Maa- ja metsätalousministeri

Eduskuntavaaliehdokas

Jaa tämä ystävällesi