Antti Kurvinen

Päivän tukija: Terhi Kultalahti, Evijärvi

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”Olin mukana Antin tukijoukoissa jo viime vaaleissa, ja olin jo silloin vakuuttunut Antin kyvystä hoitaa kansanedustajantehtävää menestyksekkäästi. Ja näin on tapahtunut. Antti on antanut vahvan näytön osaamisestaan toimia valtakunnan tasolla alueemme ja koko Suomen hyväksi.

Antti kuuntelee herkällä korvalla viestejä alueelta ja vie niitä eteenpäin. Hän on ajanut koko Lakeuden etua ja voimme nähdä konkreettisia työn tuloksia täällä paikallisella tasolla. Antin osaaminen on ollut tärkeää esimerkiksi tieverkostoon liittyvien parannushankkeiden eteenpäinviennissä sekä ylipäätään kuntatason yhteydenpidossa. Lisäksi meille tärkeiden maaseutuelinkeinojen puolesta toimiminen on ollut erityisen vahvaa.

Antti perehtyy huolellisesi asioihin ja uskaltaa ottaa kantaa myös vaikeisiin asioihin, joten hän kantaa vastuunsa tiukassakin paikassa. Varma poliittinen ote, asiantuntemus ja yhteistyökyky ovat tuoneet vastuuta puolueessa myös valtakunnantasolla, joka on näkynyt merkittävien valiokuntapaikkojen ja myös medianäkyvyyden kautta.

Antti oli kokenut politiikan osaaja jo ennen ensimmäistä eduskuntavaalikautta. Viimeiset neljä vuotta ovat hioneet hänestä politiikan huippuosaajan, joka muistaa missä juuret ovat. Tarvitsemme eduskuntaan varman ja yhteistyöllä toimivan osaajan, joten sen vuoksi Antti on paras edustajamme myös tulevalle kaudelle.\”

Terhi Kultalahti
Evijärven kunnanhallituksen puheenjohtaja

Jaa tämä ystävällesi