Antti Kurvinen

Päivän tukija: Teppo Säkkinen, Helsinki

Jaa tämä ystävällesi

\"DSC_8501\"

Tapasin Antin ensi kerran vuonna 2008 hänen opiskellessaan kotikaupungissani Rovaniemellä. Tuolloin jäi mieleen energinen, sanavalmis ja näkemyksellinen nuori mies, jolta oli vaikea saada suunvuoroa visioiden pulputessa vuolaasti. Ei ollut yllätys, että pian hänet valittiin ensin Keskustaopiskelijoiden ja myöhemmin Keskustanuorten johtoon.

Lähemmin pääsin tutustumaan Anttiin työskennellessäni hänen johtamassaan Keskustanuorten liittohallituksessa. Tuolloin vakuutuin Antin oikeudenmukaisesta ja kuuntelevasta johtamistavasta sekä määrätietoisuudesta. Erityisesti arvostin sinnikkyyttä painaa eteenpäin raskaan vaalitappion jälkeen tilanteessa, jossa moni olisi lyönyt hanskat tiskiin. Keskustanuorten keulassa hän valoi uskoa tulevaisuuteen, kun moni povasi liikkeellemme auringonlaskua.

Antissa yhdistyy samaan aikaan juurevuus ja edistysmielisyys. Hän on luja lakeuden puolustaja, jolla on kirkas käsitys suomalaisen yhteiskunnan suunnasta.

Uskon, että Antista tulee erittäin kyvykäs kansanedustaja, joka takarivistäkin astuu framille. Valmis ja varma vaikuttaja.

 

Teppo Säkkinen, Helsinki
Suomen Keskustanuoret, Puheenjohtaja

 

Jaa tämä ystävällesi