Antti Kurvinen

Päivän tukija: Teemu Hakala, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”Antti Kurvinen. Siinäpä nimi, jonka opin tuntemaan varsin hyvin opiskellessani Rovaniemellä. Jo tuolloin Antti toimi aktiivisena nuorisopoliittisena vaikuttajana Keskustanuorten kautta. Tutustuin Anttiin opiskelijoiden iltarientojen lomassa ja hänen kanssaan tulikin silloin tällöin istuttua aina pikku tunneille asti puhumassa Suomen politiikasta kaiken muun opiskeluihin liittyvän kivan lomassa. Antin ansiota tai syytä on myös se että itseäni alkoi kiinnostaa poliittinen vaikuttaminen.

Kuluvan vaalikauden aikana Antti on edustanut meitä Etelä-Pohjalaisia eduskunnassa. Minua ei ole yllättänyt ollenkaan Antin vahva nousu Suomen poliittisella kentällä. Antilla on aina ollut erinomainen kyky lähestyä toisia ihmisiä ja luoda heihin kontakteja. Tätä täydentää hänen erinomainen kykynsä omaksua erilaisia asioita sekä ottaa niistä koppi. Ensimmäinen kausi kansanedustajana on tarjonnut hänelle erinomaisen mahdollisuuden luoda vahvat verkostot eduskunnan muihin päättäjiin. Näitä Antin luomia verkostoja maakuntamme tulee tarvitsemaan kipeästi tulevan neljän vuoden aikana.

Tulevalla vaalikaudella ratkaistaa useita Etelä-Pohjanmaan näkökulmasta tärkeitä asioita. EU:n tuleva CAP tukiuudistus, edelleen kesken oleva sote uudistus sekä alueemme tieverkkoa koskevat ratkaisut tulevat vaikuttamaan olennaisesti siihen miten Etelä-Pohjanmaa ja sen kunnat kehittyvät tulevaisuudessa. Tässä tilanteessa Antti on paras mahdollinen ehdokas ajamaan Etelä-Pohjanmaan etua myös jatkossa. Äänestetään Antti jatkaamaan hyvin alkanut työtä Suomen eduskunnassa ja pidetään huoli siitä että Lakeudella on luja puolustaja myös jatkossa! Minun ääneni menee numerolle 106!\”

Teemu Hakala, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi