Antti Kurvinen

Päivän tukija: Tapio Liinamaa, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"tapioL\"

Antti Kurvinen tulevaisuuden mies jo tänään

\”Etelä-Pohjanmaa ja erityisesti sen pohjoinen alue tarvitsevat eduskuntaan henkilön, joka oikeasti sitoutuu puolustamaan alueen etuja ja työskentelee ilman epäilystä lähtöalueensa arvojen puolesta olipa maan hallitus kokoonpanoltaan mikä tahansa.

Olemme viimeisen neljän vuoden aikana nähneet ja kokeneet, kuinka heikkoa on alueemme edunvalvonta ollut. Lakeudelta on pääsääntöisesti keskitetty ja siirretty palveluja muihin maakuntiin. Mitään korvaavaa ei ole käytännössä julkisen hallinnon puolelta tullut. Tämän on erityisesti Kauhava osaltaan kokenut. Tarvitsemme edusmiehen, joka panee itsensä oikeasti likoon alueensa puolesta. Juhlapuheilla ja tiedotteilla aluetta ei kehitetä.

Antti on henkilönä helposti lähestyttävä ja oikeasti kuunteleva. Hän tuntee alueensa elinkeinot ja niiden kipupisteet olipa kyse maataloudesta, turkistarhauksesta, teolllisista elinkeinoista, elintarviketeollisuudesta, palveluista, metsätaloudesta turvetuotannosta, kuljetuksista, koulutuksesta jne, jotka kaikki ovat Lakeuden menestykselle elintärkeitä.

Antti on jo konkari politiikassa, sillä hän on siihen kokemusperäisesti kouluttautunut Suomen Keskustanuorten valtakunnallisena puheenjohtajana, missä ominaisuudessa hänellä oli mahdollisuus päästä jo seuraamaan vallan kammareiden työskentelyä ja kehittää hyvää suhdeverkostoa.

Vuodet Kauhavan kaupunginvaltuustossa, sen varapuheenjohtajana ja keskustaryhmän ryhmäpuheenjohtajana ovat antaneet näkemystä ja kokemusta paikallishallinnosta, sen ongelmista ja kehitystarpeista. Samaa voi sanoa maakuntahallituksen jäsenyydesta.

Antti on tavoitteellinen poliitikko siinäkin mielessä, että hän sai suoritettua oikeustieteen maisterin tutkinnon ripeässä tahdissa – hänestä ei tullut ikuista yo – poliitikkoa.

Antin tausta on todella hyvä pohja varteenotettavalle kansanedustajalle ja menestyvälle poliitikollle.

Keskustanuorten puheenjohtajistahan on säännön mukaan tullut tulevaisuudessa valtakunnan keulapäättäjiä. Tuupataan yhdessä Anttikin nyt sinne.\”

– Tapio Liinamaa, kunnallisneuvos

Jaa tämä ystävällesi