Antti Kurvinen

Päivän tukija: Rantalan äitee tyttärineen, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Rantalan äitee tyttärineen lähtee näihin vaaleihin vahvasti Anttia tukien

\"rantalat\"
Antin eduskuntavaalikampanjan avajaisjuhlassa Hunurinjärvellä yhteispotretissa Riitta Annala, Alahärmän Vesaiset (vas.)  Marianna Rantala, Antti Kurvinen, Leena Rantala ja Tarja Rantala, Alahärmän Vesaiset.

Leena Rantala:
\”Ehdokasvalinnassani minulle on tärkeää että ehdokkaani edustaa omaa kotiseutuani. Silloin hänellä on parhain tietämys alueen tarpeista, liittyvät ne sitten terveyspalvelujen, koulutuksen, elinkeinoelämän tai maatalouden haasteisiin. Siksi valintani on Antti. Luotan hänen kykyynsä toimia kaikkien parhaaksi ikään, sukupuoleen tai ammattiryhmään katsomatta.

Antilla on kyky kuunnella kansalaisten ajatuksia ja luotan siihen, että hän hoitaa tehtävänsä aidolla sydämellä juuriaan unohtamatta.\”

– Leena on aktiivinen Keskustajärjestöjen toimija

Marianna Rantala:
\”Tutustuin Anttiin viime kunnallisvaalien aikaan, kun olimme molemmat Keskustan ehdokkaina. Silloin lähdin itse mukaan politiikkaan. Antilta me nuoret saimme hyviä käytännön neuvoja vaalien toteuttamiseen. Hämmästyin jo silloin, kuinka paljon tietoa ja osaamista hänellä on. Antti vakuutti minut jo toimiessaan Keskustanuorten puheenjohtajana. Antti on sanavalmis, innostava ja yhteistyökykyinen. Antilla on näkemystä ja nuoresta iästään huolimatta paljon kokemusta. Minä luotan Antin tapaan toimia. Siksi annankin ääneni hänelle.\”

– Marianna on E-P:n Keskustanuorten johtokunnan jäsen

Jaa tämä ystävällesi