Antti Kurvinen

Päivän tukija: Pirkko Köngäs, Seinäjoki

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”Minulla on ilo kuulua joukkoon, joka on pukkaamassa Anttia jatkokaudelle eduskuntaan.

Ei ole sattumaa, että olen mukana. Minä, joka olen kotoisen Savon sydänmailta Vieremältä ja nyt 9 vuotta olen asunut Seinäjoen Ylistarossa ja totutellut pikkuhiljaa Etelä-Pohjanmaahan ja sen kulttuuriin sekä ihmisiin.

Antti on ensimmäisiä politiikan henkilöitä, joihin olen tutustunut täällä. Antti on heti alusta alkaen ottanut minut lähelleen sillä tapaa, kuin me savolaiset tulemme lähelle toista henkilöä. Siksi oli helppo tarttua tarjoukseen tulla Antin avuksi näissä vaaleissa.

Teen mitä osaan ja taidan vuosien tuomalla kokemuksella keskustalaisten kansanedustajien tuupparina. Tuupattavat ovatkin tulleet valituksi eduskuntaan. Viime vaaleissa Hannakaisa Heikkinen pääsi muhkealla äänimäärällä eduskuntaan ja näissäkin vaaleissa laputan Hannakaisan kortteja, kun käyn Kuopion ja Siilinjärven maisemissa.

Antille on arvokasta omat juuret. Sanotaan, että koti antaa juuret ja koulu siivet. Siipien kantavuutta Antti on saanut kokea lukuisissa luottamustehtävissä. Anttia arvostetaan reiluna ja nohevana koko kansanedustajana täällä maakunnassa, kuin valtakunnallisestikin.

Hyvä juristin koulutuspohja luo uskottavuutta ja turvallisuutta. Sitä luontevaa arjen asiantuntemusta Antilla on ripa kopallinen, vaikka muille jakaa. Hyvät verkostot yli puoluerajojen antavat pontevuutta asioiden hoitamiseen.

Mies ponteva lakeuksilta ansaitsee jatkoa eduskunta työhön. Nyt talo on jo tuttu ja me tunnemme myös Antin tavat hoitaa yhteisiä asioita maakunnan ja sen ihmisten parhaaksi vauvasta vaariin. Antti on kuulolla ja varmasti kuullun ymmärtäminen menee perille.

Anttiin ja numeroon 106 luottaen\”

Jaa tämä ystävällesi