Antti Kurvinen

Päivän tukija: Mika Hämeenniemi, Vieremä / Alajärvi

Jaa tämä ystävällesi

\"MikaH\"

\”Opin tuntemaan Antin erittäin hyvin toimiessamme Keskustanuorissa vuosina 2010-2013, Antti puheenjohtajana ja minä liittosihteerinä. Minuun teki suuren vaikutuksen se, miten taitava asioiden ajaja Antti oli jo tuolloin nuoresta iästään huolimatta. Kansanedustajan työ on mitä suuremmassa määrin asioiden ajamista, eteenpäin viemistä.

Antin tavaramerkki on se, että hän osaa esittää asiat selkeästi ja näkemykset ovat perusteltuja. Antti ei ole tuuliviiri, vaan hän seisoo vahvasti näkemystensä takana. Kaksi isoa AA:ta, aate ja arvot, ovat kantavia voimia Antin näkemyksissä.

Antilla on myös erinomaiset verkostot, yksin ei kukaan pärjää politiikan kentällä. Kuten Wayne Gretzky aikanaan jääkiekkokaukalossa, myös Antissa yhdistyvät häikäisevät taidot, pelisilmä ja maalivainu. Kun tähän lisää vielä loppumattoman innokkuuden, niin on selvää, että Antti ottaa kovalla politiikan kentällä paikkansa.

Suomi elää nyt vaikeita aikoja, uuden eduskunnan on tehtävä päätöksiä, joilla maa saadaan jälleen kasvun tielle. Maakunta tarvitsee lujaa puolustajaa, joka pitää alueen ääntä eduskunnassa. Olen täysin vakuuttunut siitä, että Antti on mitä parhain lakeuden luja puolustaja.\”

– Mika on syntyisin Alajärveltä, jossa hän käy edelleen säännöllisesti. Tällä hetkellä hän toimii kunnansihteerinä Pohjois-Savossa sijaitsevassa Vieremän kunnassa. Hän on aiemmin toiminut myös mm. Keskustanuorten liittosihteerinä, eduskunta-avustajana sekä monissa kunnallisissa ja opiskelijapoliittisissa luottamustehtävissä.

Jaa tämä ystävällesi