Antti Kurvinen

Päivän tukija: Marja-Liisa Ojanperä, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Anttia tukemaan!

\”Vanha pohjalainen sanonta on, että yksi Antti vastaa kahta muuta miestä ja me uskomme siihen!

Olemme lukeneet monia kehuja ja hienoja lausuntoja eduskuntaehdokas  Antti Kurvisesta. Ne todella pitävät paikkansa! Nämä tukijakannanotot ovat viimeisen päälle täyttä asiaa. Näihin kannatuskirjoituksiin voin yhtyä täysin sataprosenttisesti.

Itse olen tuntenut Antin vuodesta 2002 lähtien, jolloin hän aloitti lukio-opinnot Alahärmän lukiossa. Olin Antin ruotsin kielen opettaja  koko lukioajan ja tunnen Antin näiltä vuosilta todella hyvin. Voin sanoa, että Antti on lahjakas, luotettava, ahkera, sosiaalinen, empaattinen, eteen päin pyrkivä, tunnollinen nuori mies. Todella hyvä edustaja ajamaan lakeutemme asioita eduskuntaan.

Meillä on nyt valinta edessämme ja meillä on eduskuntaan ehdokas , joka tarvitsee meidän äänemme! Pohjanmaa tarvitsee omaa asianajajaansa  ja lakimiestänsä ja puolesta puhujaansa asioiden hoidossa.

Maakunta tarvitsee ehdottomasti oman miehensä eduskuntaan!

Älkäämme nyt hukatko tilaisuuttamme saada oma mies päättämään pohjalaisen lakeuden tulevaisuuskysymyksistä, vakavat ratkaisut ovat edessä. Niiden selvittämiseen tarvitaan järkeä, rohkeutta ja kykyä puolustaa pohjalaisten asioita valtakunnan kärkipaikalla.
Muistakaa, vain äänillä tulee valituksi!\”

Marja-Liisa Ojanperä fil. maist. (eläkkeellä)
ruotsin kielen lehtori, Härmän lukio

Jaa tämä ystävällesi