Antti Kurvinen

Päivän tukija: Leena Rantala, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”Tulevien eduskuntavaalien tärkeänä tehtävänä on palauttaa usko ja luottamus kansalaisten keskuudessa siihen, että keskustapuolue on yhä se, joka haluaa rakentaa tätä maata siten, että jokaisella on täällä hyvä elää ja asua.

Tärkeää on, että koko Suomi pysyy elinvoimaisena, ja että meillä jokaisella on tulevaisuudessakin mahdollisuus syödä kotimaista, puhdasta ruokaa.

Olen seurannut Antin toimia Keskusta-aatteen ääreltä kymmenen vuoden ajan. Jo silloin, nuoresta iästään huolimatta, huomasin, että hän oli sanavalmis ja yhteistyökykyinen politiikon alku. Ja vuosien myötä innostus ja kokemus politiikkaan on vain lisääntynyt etenkin viimeisen neljän kansanedustajavuoden aikana.

Jotta hän voi hyödyntää vuosien aikana luomansa verkostot, meidän tehtävänä on äänestää Antti uudelle kaudelle eduskuntaan. Luotan Antin kykyyn hoitaa tehtäväänsä aidolla sydämellä niin, että voimme tulevaisuudessakin luottaa, että keskustalainen kansanedustaja huolehtii jokaisesta ikään, sukupuoleen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Antti on vahva koko lakeuden puolustaja.

Siksi annan ääneni hänelle. Laita sinäkin äänestyslappuun 106.\”

Leena Rantala, Alahärmä

Jaa tämä ystävällesi