Antti Kurvinen

Päivän tukija: Kyösti Virrankoski, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”ANTTI UUDELLEEN

Eduskuntavaaleihin on aikaa enää runsas viikko. Niistä ennustetaan hyvin yllätyksellisiä. Meillä kauhavalaisilla ja eteläpohjalaisilla on tärkeä velvollisuus varmistaa, että saamme oman edustajamme myös jatkossa.

Antti Kurvinen on työskennellyt eduskunnassa nyt neljä vuotta. Erityisesti olen arvostanut hänen työtään perustuslakivaliokunnassa. Valiokunta on pystynyt hoitamaan vaativaa tehtävää kansalaisten perusoikeuksien vaalijana ja julkisen hallinnon laillisuusvalvojana, ja siinä Antilla on ollut merkittävä osuus.

Mutta meitä kansalaisia lähempänä ovat arkisemmat asiat, kuten lähiympäristön ongelmat ja jokapäiväiset arjen kysymykset. Antti on hoitanut niin yksityisten ihmisten kuin kuntien ja maakunnan asioita. Saavutettujen tulosten ohella hänelle on muodostunut laaja ja toimiva henkilöverkosto ja monipuoliset kanavat asioiden hoitamiseen.

Meidän tulee varmistaa, että Antti voi jatkaa työssään. Tämä tarkoittaa, että hänen uudelleen valintansa tulee varmistaa. Siihen on vain yksi tie: Anttia on ensi vaaleissa äänestettävä. Vain äänet ratkaisevat. Kansanedustajan paikka ja arvovalta auttavat hoitamaan meille tärkeitä asioita.

Antilla on kaikki mahdollisuudet jatkaa menestyvänä valtiopäivämiehenä. Tulevaisuus tuo varmasti uusia tehtäviä ja hyvinkin vaativia haasteita. Luottamus ihmisläheiseen ja tasa-arvoiseen yhteiskuntaan, tasapuoliseen kehittämiseen, rehelliseen työhön ja keskinäiseen yhteisvastuuseen antavat sen pohjan, jolta keskustalainen politiikka on saavuttanut ja saavuttaa tulevaisuudessakin kestävimmät tulokset. Ja tämä pohja on Antinkin yhteiskunnallisen toiminnan perusta.\”

Kyösti Virrankoski
Jaa tämä ystävällesi