Antti Kurvinen

Päivän tukija: Jaakko Niemistö, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"\”ME TARVITSEMME OMAN KANSANEDUSTAJAN

Moni miettii juuri näinä päivinä: käynkö äänestämässä ja ketä äänestän tulevissa vaaleissa.

Ei ole ollenkaan yhdentekevää käyttääkö äänioikeuttaan vai ei, kun käyt äänestämässä niin silloin sinulla on oikeus arvostella päättäjiä – heille voi muuten antaa joskus kiitostakin!

Meillä on hyviä ehdokkaita valittavanamme, mutta tärkeää on mielestäni se, että saamme parhaan edustajan eduskuntaan ajamaan meille tärkeitä asioita.

Alueemme ehdokkaista Kurvisen Antti on paras ja hänellä on parhaat edellytykset vaikuttaa meitä koskevaan päätöksentekoon eduskunnassa. Viime perjantaina Kuntokeskuksen vaalijuhlassa puhunut Mauri Pekkarinen sanoi koko ajan ihmettelevänsä sitä, että Antti on vasta yhden kauden ollut kansanedustajana. Antin vaikutusvalta eduskunnassa ja kansanedustaja- kolleegoiden keskuudessa on niin vahva, että monella useamman kauden edustajalla ei ole sellaista.

Eduskunta on sellainen paikka jossa muiden luottamus ja kunnioitus täytyy itse ansaita – sen Antti on neljän vuoden aikana saavuttanut. Miksi nyt heittäisimme tuon saavutuksen hukkaan!

Olen seurannut muutamia Antin esiintymisiä esimerkiksi TV:n suorissa ajankohtaisohjelmissa ja olen todennut saman minkä moni muukin, Antti on valmis kovassakin paikassa keskustelemaan asiantuntevasti asioista.

Olen metsäalan asiantuntijana kannustanut Anttia ottamaan metsä-/ ilmastoasioita yhä enemmän asialistalleen, esimerkiksi: miten metsiemme hyvä hoito lisää hiilinieluja sekä uusiutuvan metsäenergian käyttö pienentää fossiilisten polttoaineiden tuonnin tarvetta. Täällä lakeuksillakin metsän taloudellinen merkitys omistajilleen kasvaa koko ajan ja metsätalouden toimintaedellytykset pitää turvata. Annan liki neljänkymmenen vuoden metsäalan asiantuntijuuteni tulevallakin kaudella Antin käyttöön.

Lakeus tarvitsee edelleen lujaa puolustajaansa ja valtakunnallista vaikuttajaansa – äänestetään Antti yhdessä jatkoon!\”

Metsätalousteknikko, kaupunginvaltuutettu Jaakko Niemistö, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi