Antti Kurvinen

Päivän tukija: Helena Tuuri-Tammela, Isokyrö

Jaa tämä ystävällesi

\"Helena\"

\”En edes muista, koska tutustuin Anttiin, mutta muistan, millaisen vaikutuksen hän teki minuun. Kuka on tämä puhuja, jonka olemuksesta ja puheesta hehkuu valtiomiesmäisyys? Silti sopivasti rentoutta ja lähestymisen helppoutta. Huomioin hänen katseesta rehellisyyden, josta huokuu osaamisen ja ajattelemisen vahvuus. Olen seurannut hänen tietään ja toimiaan. Olen vakuuttunut, että tämä energinen kaveri on vielä jotain ja hänellä on paljon annettavaa tälle maalle.

Olen tukenut Anttia askeleilla päättämään Suomen asioista jo usean vuoden ajan. Uskoni on vain vahvistunut.

Eduskunta säätää arkemme lait ja asetukset. On etu, että kansanedustajalla on vankka lainsäädännön koulutus kuten Antilla.

Oikeustieteiden maisteri Kurviselle me, sinä ja minä, olemme päämiehiä. Antti on meidän asian ajaja. Meitä hän puolustaa ja meille hän on uskollinen. Antti tukee meitä ja nyt on meidän aika tukea Anttia. Tässä maassa on jo tarpeeksi vaikeasti tulkittavia ja toteutettavia säädöksiä, joten Arkadianmäelle pitää äänestää päättäjiksi parhaat kyvyt. Byrokratiaa puretaan oikeilla valinnoilla.

Antti osaa arvottaa asiat maakunnan kannalta juuri oikealla työtäpelkäämättömällä otteella. Hän laittaa itsensä likoon ja on valmis hoitamaan asioita puolestamme. Antissa on kuuntelijaa, näkemystä, osaamista sekä taitoa. Lakeuden ääni kuuluu Antille!\”

– Helena Tuuri-Tammela on pitkän linjan vaikuttaja ja hallinnon ammattilainen. Helena on ollut kansanedustajaehdokkaana kahdesti. Hän on toiminut kotikuntansa valtuutettuna vuodesta 1997 lähtien ja oli kunnanvaltuuston puheenjohtajana 12 vuoden ajan. Nykyään hän on kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja. Helena on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja ammatiltaan yksikönjohtaja sekä viljelee kotitilaansa Isossakyrössä.

Jaa tämä ystävällesi