Antti Kurvinen

Päivän tukija: Harri Sippola, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"

\”Viimeisen kuuden vuoden aikana olen tullut tuntemaan Antin lahjakkaana poliitikkona, jonka kanssa arvomaailmani osuu hyvin yhteen. Hän on yrittäjähenkinen, mutta kokee samalla sosiaalisen ja yhteiskunnallisen tasa-arvon tärkeäksi.

Antti on aidosti kiinnostunut kanssaihmisten elämästä ja niihin liittyvistä epäkohdista ja haluaa olla muovaamassa suomalaista yhteiskuntaa nykyistä paremmaksi meistä itse kullekin.

Myös politiikka itsessään on taitolaji ja tuota taitoa Antilla on. Se pitää sisällään niin hyvät esiintymistaidot, kuin laajan yleistiedon sekä tietämyksen siitä miten asioihin parhaiten pystyy vaikuttamaan. Ei nyrkkiä pöytään lyömällä vaan yhteistyöllä.

Antti oli ehdolla jo vuoden 2011 vaaleissa, jolloin en vielä Anttia henkilökohtaisesti tuntenut ja aioinkin äänestää erästä toista ehdokasta. Luettuani eri ehdokkaiden ajatuksia tulin kuitenkin siihen tulokseen, että Kurvisen Antti on lähimpänä omaa ajatusmaailmaani. Siksi Antti oli valintani vuonna 2011. Ja siksi Antti oli valintani myös vuoden 2015 eduskuntavaaleissa, jossa tehtiin hieno läpimeno.

Kun Antti viime syksynä pyysi minua tukiryhmänsä vetäjäksi, oli tähän pyyntöön helppo suostua. Se ei johtunut yhteisestä puolueesta tai kotikunnasta, vaan siitä että pidän Anttia poikkeuksellisen lahjakkaana siinä asiassa mitä hän työkseen tekee – kansanedustajana.\”

Maanviljelijä Harri Sippola, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi