Antti Kurvinen

Päivän tukija: Aulikki Salo, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi
\"\"”Minulla on ilo olla mukana kolmatta kertaa Antin vaalikampanjassa. Ensimmäisen vaalikampanjan alkaessa v. 2011 kuvassa oleva autoni oli uusi. Uusi oli myös ehdokas Kurvinen.
 
Kahdeksan vuoden aikana autooni on tullut paljon kilometrejä ja Antille paljon kokemusta yhteisten asioiden hoidossa. Monilla reissuilla kampanjoiden aikaan on sattunut monta hauskaa tilannetta, jotka nostavat hymyn huulille.
 
Vuoden 2011 vaalit käytiin Keskustan kannatuslukujen ollessa hyvin alhaiset. Kansanedustajan paikkaa ei vielä silloin saavutettu, mutta siinä tilanteessa 3588 saatua ääntä voidaan pitää vielä jälkikäteenkin ajateltuna hyvänä tuloksena. Siitä oli hyvä määrätietoisesti suunnata kohti seuraavia vaaleja. Vuonna 2015 tavoite toteutui ja ovet Arkadianmäelle avautuivat.
 
Kansanedustajat laativat lakeja. Antin lakimiehen koulutus on siten, mitä parhain pohja hoitaa kansanedustajan työtä. Kokemusta ensimmäisenä kautena kertyi mm, hallinto- ja perustuslakivaliokunnista, sisäisen turvallisuuden ja asumisen työryhmien puheenjohtajajuuksista sekä monista muista vaativista tehtävistä. Antti on saavuttanut ahkerana ja osaavana kansanedustajana merkittävät yhteistyöverkostot, joista uudella kaudella tulee olemaan paljon hyötyä hoidettaessa koko Pohjanmaan ja Suomen asioita.
 
Parasta on, että Antin innostus yhteisten asioiden hoitoon on säilynyt korkealla kaikki nämä vuodet.
Päättyvän kauden tavoitteena Keskustalla oli laittaa Suomi kuntoon. Tehtävä oli vaativa ja monia vaikeita ja raskaita päätöksiä oli pakko tehdä. Valitettavasti monet leikkaukset talouden kuntoonsaattamiseksi on aiheuttanut sen, että kannatus on laskenut. Suomi tarvitsee jatkossakin vastuunkantajia eikä turhien lupauksien laatijoita,siksi onkin tärkeää saada Keskustalle hyvä vaalitulos.
 
Tälläkin kertaa kampanjaa tehdään laajalla rintamalla koko Pohjanmaan alueella. Nyt tarvitaan keskustalaista joukkohenkeä, että hyväksi todettu ehdokas saa uusittua kansalta kerran saadun valtakirjan ja saaamme hänestä jatkossakin ”Koko Lakeuden puolustajan.”
 
Olen yli kymmenen vuoden aikana oppinut tuntemaan Anttia riittävän hyvin voidakseni suositella hänen äänestämistään myös Sinulle. Antille annettu ääni ei mene hukkaan. Minun valitani on 106.”
Aulikki Salo, Kauhava
Antti Kurvisen vaalikampanjoiden äiteehahmo, tuki, johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa
Jaa tämä ystävällesi