Antti Kurvinen

Päivän tukija: Annukka Hautamäki, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"\"

\”Antti on tulevaisuuden tekijä. Antti on ammattipoliitikko. Antti on johtaja. Antti on osaaja. Kaikki, jotka tuntevat Antin, tietävät tämän.

Minulla on ollut kunnia työskennellä Antin eduskunta-avustajana koko vaalikausi, pian neljä kokonaista vuotta. Olen oppinut Antilta joka päivä uutta. Hänen tietotaitonsa politiikasta on valtava. Hän osaa pureutua aina ongelman ytimeen, ja lähtee hakemaan ratkaisua. Hän osaa pelata joukkueessa.

Koko neljän vuoden aikana ei ole tullut vastaan yhtään tilannetta, joka olisi ollut liian vaikea pala purtavaksi. Puolue luottaa Anttiin. Vastuuta annetaan, kun sitä on osannut ottaa. Hän on suvereenisti esiintynyt television suorissa lähetyksissä, milloin sijaistaen liikenneministeriä, milloin linjannut maahanmuuttopolitiikkaa. Antilla on ollut iso rooli johtaessaan Keskustan sisäisen turvallisuuden sekä asumisen ohjelmatyöryhmiä.

Ensimmäisen kauden kansanedustajaksi, Antilla on ollut poikkeuksellisen näkyvä rooli, myös silloin, kun muita ei ole näkynyt.

Yksi hienoimpia piirteitä ovat Antin sosiaaliset taidot ihmisten parissa, ihmisten asioiden äärellä – sitä on ollut poikkeuksellisen hienoa seurata. Ihailen hänen kykyään kohdata ihminen ja olla läsnä. Itse nostaisin myös Antin sosiaalipoliittisen näkemyksen suurempaan valoon. Itseäni kiehtoo suuresti hänen näkemyksensä ihmisestä yhteiskunnassa. Hänellä on arvomaailma, joka kohtaa erityisen hyvin omani kanssa.

Ei Anttikaan kuitenkaan oo täyrellinen.. se vaan on paras maharollinen. Niin se vain on. Ja me kaikki, jotka Antin tunnemme, tiedämme sen.”

Eduskunta-avustaja Annukka Hautamäki, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi