Antti Kurvinen

Pahkajärvi: Keskitetään äänet Antille

Jaa tämä ystävällesi

Ehdokasasettelu Etelä-Pohjanmaan pohjoisella alueella, johon olen laskenut Järviseudun, Härmänmaan ja Kyrönmaan alueet, on erittäin haastava. Neljä vuotta sitten ehdokkaita oli neljä, eikä kukaan päässyt läpi, mikä olisi pitänyt yli 13 000 keskustaäänen pohjalta onnistua. Esimerkiksi Keski-Pohjanmaalla hieman pienemmällä puolueen kokonaisäänimäärällä onnistuttiin samaan kaksi ehdokasta läpi.

Vaalimatematiikka huomioon ottaen äänten keskittäminen on nyt todellakin välttämätöntä, jos siis haluamme alueeltamme oman ehdokkaan läpi. Läpimenoon tarvitaan vähintään 6000 ääntä. Tavoite on korkea, mutta keskittämällä se onnistuu.

Antilla on vaalipiirin alueella hyvin vahva tuki, ja Antti tunnetaan tänä päivänä hyvin koko maakunnassa.
Antille on kertynyt kuluneen neljän vuoden aikana merkittävä määrä poliittista kokemusta ja osaamista.

Alueemme on nykyisen vaalikauden aikana kokenut isoja ja valitettavia menetyksiä. Kuten Antin vaalislogan kiteyttää: luja lakeuden puolustaja. Hän on varmasti sitoutunut puolustamaan oman alueen etuja ja työskentelee ilman epäilystä lähtöalueensa arvojen puolesta.

Nyt, kun meillä on selkeästi potentiaalinen läpimenijä sekä kyvykäs ja pätevä henkilö ehdolla, tulisi meidän kaikkien miettiä kenelle oman äänemme annamme.

\"JussiP\"

Jussi Pahkajärvi
Keskustan Kauhavan Kunnallisjärjestön puheenjohtaja

Jaa tämä ystävällesi