Antti Kurvinen

Olli Rehn tasavallan presidentiksi

Jaa tämä ystävällesi

Ensi tammikuussa Suomelle valitaan uusi tasavallan presidentti tehtävää upeasti hoitaneen Sauli Niinistön seuraajaksi. Presidentin valinta on nyt poikkeuksellisen tärkeä, kun maailmanpoliittinen tilanne on äärimmäisen jännittynyt ja sota riehuu lähialueellamme. Nyt jos koskaan Suomi tarvitsee vakaan, yhteiskunnallista menoa vakauttavan ja ihmisiä yhdistävän, oikeudenmukaisen presidentin.

Olli Rehnin valinta tasavallan presidentiksi olisi Suomen parhaaksi. Hän on kertonut haluavansa puolustaa Suomen turvallisuutta, asemaa ja tasavaltalaisia arvoja. Hän on kertonut haluavansa olla kaikkien suomalaisten presidentti, ja toimivansa siksi avoimelta pohjalta, valitsijayhdistyksen kautta. 

Rehn on toiminut EU:n komissaarina 10 vuotta, ministerinä, kansanedustajana, meppinä ja nyt Suomen Pankin pääjohtajana. Hän on oppiarvoltaan tohtori ja sotilasarvoltaan res. luutnantti. Osaamisen ja näkemyksen lisäksi kokemus on presidentin laatuvaatimus.

Olli Rehn yrittäjäperheen poikana, futismiehenä ja eri puolella Suomea ja maailmaa asuneena osaa samaistua erilaisten ihmisten arkeen ja elämäntilanteisiin. Kannatan seuraavaksi presidentiksi 100 % Olli Rehniä. Mielestäni Ollilla on tässä tilanteessa parhaat edellytykset valtion korkeimman tehtävän hoitamiseen. Hänellä on sopiva koulutus, kokemus ja henkilökohtaiset ominaisuudet. Tasavallan presidentin tehtävä ei ole opettelun paikka eikä vitsailijan tai repivän populistin paikka.

Olli Rehnin kampanja on yli puoluerajojen avoin, sillä presidentinvaali on korostetusti henkilövaali. Kannustankin kaikkia teitä allekirjoittamaan Olli Rehnin kannattajakortin.

Käy katsomassa Ollin nettisivuilta ohjeet tai paikat, missä tai miten kannattajakortin voi allekirjoittaa ja palauttaa.

Jaa tämä ystävällesi