Antti Kurvinen

Päivän tukija: Merja Rintamäki, Vaasa

Jaa tämä ystävällesi

Julukinen rakkauren tunnustus!

Tammikuun 15. päivä 2011 emännöön paikallisyhristyksemme vaalipaneelia.  Vaaliapäinen nuarimiäs osallistui  neljän muun ehrokkahan kans paneelihin.

Ensimmääsen vaikutuksen teki seleväsanaanen puhetyyli ja se, että ääni kantoo. Antti  rauhallisehen tapahansa kuunteli muita, ja kun vastas niin asiaa tuli vankkumattomalla tieto tairolla – vei siis jalaat alta ja vakuutti osaamisellansa!

Siitä lähtien 5 vuoren aijan olen markkinoonu Anttia ja tehny uusien tulevien kamppanjoiren etehen  tivihisti töitä. Mikä on tehres, koska ammattitaitoonnen, asioosta perillä olevaa  kaveria on helppo markkinoora. Anttia on helppo lähestyä, olet sitten vauva, nainen, vaari tai keski-ikäänen – Antti on meirän kaikkien Antti!

– Työ jatkuu jotta sinäkin vakuuttuusit Antin pätevyyrestä.

Merja on kotoisin Isonkyrön Lehmäjoelta ja nykyään toimii Vähässäkyrössä maitotilan emäntänä sekä neljän lapsen kotiäitinä. 10-vuotinen taival kuntapolitiikkaa on sisältänyt haastellisia vaiheita ja tällä hetkellä Vaasan kaupunginvaltuutettuna oleva Merja vaikuttaa ainoana keskustalaisena Vaasan kaupunginhallituksessa. Lisäksi Merja kuuluu Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin piirihallitukseen, E-P:n piirin naisten johtokuntaan ja toimii myös  Vähänkyrön Keskustanaisten puheenjohtajana.

Jaa tämä ystävällesi