Antti Kurvinen

Tiedote: Kirkkis on nyt Kurvisen Kulma

Jaa tämä ystävällesi

Tulevalla viikolla tapahtuu taas uusia hienoja asioita Antin kampanjatyön suhteen. Tänään maanantaina avataan Kauhavalla, entisen Kirkkiksen tiloissa Kurvisen kulma – virallinen kampanjatoimisto, jonne kaikki ovat tervetulleita poikkeamaan ja vaihtamaan ajatuksia. Kirkkis on nyt siis Kurvisen kulma!

Kurvisen kulma on avoinna vaalipäivään saakka joka maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 9-12.

Vapaaehtoiset ja innokkaat Kurvisen kulman päivystäjät voivat ilmoittautua Annukalle: p. 0400 629 275 tai annukka.hautamaki@helamedia.fi.

Kurvisen kulma on myös vapaasti kaikkien tukiryhmäläisten käytössä Antin vaalitilaisuuksien järjestämiseksi. Oli porukkasi pieni tai iso, Kurvisen kulmaan pääsee torisemaan hyvän asian puolesta kahvipannun äärelle, ota yhteyttä ja varaa aika tapahtumallesi Annukalta!

Tiistaina illalla lasketellaan mäkeä, popsitaan makkaraa ja samalla laitetaan Suomi kuntoon Yliviitalan Hiihtokeskuksessa Alahärmässä. Tiistaipäivänä Antti on tavattavissa Lapualla, Nurmossa ja Seinäjoella. Keskiviikkona ohjelmassa on pieni kiertue Keski-Pohjanmaalla ja koulupaneeli Kokkolassa. Tupailtoja vietetään ainakin Kortesjärvellä, Laihialla ja Ylihärmässä. Perjantai onkin juhlapäivä Eeron neuvoskahveja juodessa ja Ylihärmässä Kosolan tilan uuden navetan avajaisia vietettäessä! Sunnuntaiaamuna hiljennytään sanan äärelle Vaasan kirkossa.

Teksti: Annukka Hautamäki

Jaa tämä ystävällesi